自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

kwokdicken 發表於 23-6-2 18:22
睇左片, 個男兇徒斬左個男事主頸同心口幾十刀
斬到肯定個人死先至離開

好似係女人喎

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Angelice-BeBe 發表於 23-6-2 18:32
新聞話傷者係兩女

咁插法仲係傷者? 插冰咁插
插左幾刀 拖住佢行一段路再插過

另一個女仔 好勇又踢個男人,又打佢..,最後見個男人兇佢 係唔係同女果個識架?

翡翠宮

MC媽 發表於 23-6-2 18:40
嗰啲人心地唔好,咁都走出嚟抽水,呢單野關美國咩事?

係啦!最憎下下 同政治扯上關係
玩/講左咁多年 仲未夠?

翡翠宮

cecelc 發表於 23-6-2 18:52
識架,兩個係舖頭出黎就比刀插。

好恐怖,今晚一定發惡夢
香港d 兇殺案,一單比一單殘忍..真係痴線架

翡翠宮

Angelice-BeBe 發表於 23-6-2 18:55
已證實死亡

我睇左條片,個心真係離一離
好驚

翡翠宮

kwokdicken 發表於 23-6-2 18:55
咁樣插法
成個心臟同肺都插爛哂啦, 晌手術室隔離都無得救
要幾憎果個人, 都做唔出
香港宜家痴晒線, D人越黎越暴戾

翡翠宮

可愛教主2 發表於 23-6-2 18:57
諗住斬兩個,一定係。但原來睇埋條片,原先只係打算斬一個,不過後期另一個多事再斬埋,佢所以應該唔係情 ...

我係佢..就算佢係我朋友 都唔會咁勇
因為一定唔夠佢打, 寧願報警做人證指死佢

翡翠宮

karshing 發表於 23-6-2 19:01
覺得男人似識長髮女

係咪殺情敵?
5G

翡翠宮

李露眉 發表於 23-6-2 19:11
佢把刀尖到

仲插得好快, 真係職業/專業插冰咁
好恐怖

翡翠宮

可愛教主2 發表於 23-6-2 19:16
有時好難講,可能本能反應。 其實如果唔係返去救朋友/屋企人,可能佢都唔使死
...

男人手上有刀, 佢點夠個男人黎

見個男人幾次都係見兇走個女人, 個女人3番4次 走去挑引佢
佢真係當自己拍緊戲...

個男人目標係果個女人, 唔係佢朋友

翡翠宮

個男人 手拎住把刀入商場殺人?
睇片把刀都幾大

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊