自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

20170101 發表於 24-3-31 15:23
話説每個星期固定日子帶囝囡上去6299屋企交人,咁今星期復活節我哋自己一家有節目,老公通知6299過幾日清明 ...

我初結婚有類似情況
我同c6 去旅行,返黎99一定入院 又話個個心有事,又話抖唔到氣
搞到成個家族,以為我地唔理老人家死活自己走去玩
相反,我地唔去旅行留港 佢跟其他人去 又好精神喎,把幾火 有次我地返黎 又話99入左院,我地去探佢 我順便同醫生講 佢成日話心口痛 抖唔到氣 叫醫生 check check 佢
最後醫生話,佢有血管塞左要通波仔
臨手術前推到手術室門口,又話血管太幼做唔到手術

自此 99再冇呢方面既問題

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

蜜蜂糖 發表於 24-4-1 18:49
可能99唔係同你哋講笑,真係唔舒服。
唔出聲忍住忍住,到出聲就大件事。
...

可能心情都影響病情,唔開心 /激動就覺得個心哪住哪住 抖唔到氣

翡翠宮

Fishqqma 發表於 24-4-1 17:44
醫生話要通波仔唔係玩嘢啦!

我冇話佢玩野,不過10次有10次都係咁 如果係你都唔開心啦

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊