自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

CYT1207 發表於 22-1-12 20:12
RIP

我見清潔工企返起身,竟然23歲瓜左

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

cecelc 發表於 22-1-12 23:03
新聞搞錯左,無人瓜。

tks

翡翠宮

s160656 發表於 22-1-12 23:47
睇左無記後片,有段係後面架車Cam影.

個私家車無lala 加速,咩料

入錯波撞到後面架車,想hit n run?

翡翠宮

iamiam 發表於 22-1-12 23:24
我想關心佢有冇事,幾十歲咁撞,有冇入院報工傷,我擔心公司蝦佢

撞一撞好傷,仲要咁大年紀
應該怕入院手停口停,有d 人好怕入院(包括我)尤其宜家
清潔工好慘

翡翠宮

iamiam 發表於 22-1-12 23:58
有阿sir, 唔知路人有冇勸佢,我見到好似撞到,你知啦!之後有咩事僱主唔入數,希望佢有家人睇到,好多清潔 ...

翡翠宮

RAY媽 發表於 22-1-12 19:56
好難理解,見到有人被車親,第一句嗌竟然竟然竟然係架車花曬

如果係我會出去睇下使唔使幫手,架車花係其次
佢果架...都唔知係乜野車咁巴閉

首頁

尾頁

跳至