自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

由今早到依家個肚都勁痛勁多血,痛到成個身震,好辛苦

tsangnetnet    發表於 16-1-12 19:53
Happy1209    發表於 16-1-12 19:28

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆:作小產

今早睇醫生啦,但都冇做,個肚越來越痛,痛到生得咁

翡翠宮

岩岩排左舊野出來,唔知係咪BB, 7週呀

翡翠宮

引用:點解痛得咁犀利仲上網問人,應該即刻去急症

原帖由 pat031288 於 16-01-12 發表
點解痛得咁犀利仲上網問人,應該即刻去急症啦
我一早已去睇醫生,但醫生話bb仲係道,我都知要去醫院,我唔係問人,只係想伸下

翡翠宮

多謝大家,但BB已保唔住了,現在身心都好痛

首頁

尾頁

跳至