自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

sharonman 發表於 19-10-31 13:10
係呀!有朋友話左我知,買哂係屋企了,海參陳皮煲粥

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

cewhkk 發表於 20-1-8 13:15
因為出血情況同有遺傳風險, 去睇普通科同等超聲同3d報告中,但估計都係唔好嘢。

想問下大家有無邊個專科醫 ...

我就睇柳漢榮醫生,佢好細心

翡翠宮

kh0620 發表於 20-1-8 13:28
祝福你,最咁要放鬆心情

thx 我已經完左治療, 你都要加油

翡翠宮

stagea 發表於 20-1-8 13:38
高興你康復

多謝你

翡翠宮

forgeneralonly 發表於 20-1-17 08:46
大家好,我上星期係st. Paul做女性體檢,琴日姑娘致電話醫生想早d同我講報告,醫生話我左邊乳房有腫塊不規 ...

明白依家等報告心情, 不過唔好太擔心, 做完手術就冇事

翡翠宮

forgeneralonly 發表於 20-1-18 08:37
各位琴日见左st. Paul乳線科医生,佢安排左下星期做抽組織,唔留院就$28,000留院就$30,000,我會做唔留院, ...

我上年做抽粗針唔洗留院, 大約$5,000, $28,000-$30,000 好貴

翡翠宮

forgeneralonly 發表於 20-2-1 12:15
回覆 魔怪媽媽 的帖子

多謝各位,琴日睇左抽組織報告瘤及鈣化都係良性,醫生話繼續每年檢查觀察。

好消息, 但真係要改下自已生活, 祝大家身體健康

翡翠宮

米女 發表於 20-3-26 14:45
請問你有冇介紹邊度整假髮?

假髮我都係淘寶買, 我有d朋友係旺角買,好似都要3千蚊個

首頁

尾頁

跳至