跳至

首頁
12345...10

尾頁

大宅

原帖由 kerrykevin 於 10-11-10 10:18 發表
morning ar JM
我尋日去左睇小B啦, 我超開心呀
小B佢好活潑, 一照落去, 佢就來一個雙腳踢做見面禮, 之後就再來一個180度轉身, 之後就大字咁瞓, 俾醫生同我數佢手手腳腳 小B仔真係好得意!! 見佢 ...

好開心呀~~~妳OSCAR一定PASS既,放心啦!!!!

大宅

原帖由 xglo 於 10-11-10 10:24 發表
thx~我都好開心
我都覺得呢個醫生幾好,但你睇係咪政府醫生?我尋日去果個係c+,咁可能好d,前一日去東區我都冇問姑娘,佢都係咁易講左有鼻,同心跳,度左頸皮咁咋!!
...

係,果次係係政府照OSCAR,今個星期6去DR.POON度照,我阿哥話可以拎隻空CD俾佢錄低BB超聲波D片段,到時我仲會要佢俾小小3D我睇!!!!我搵佢開刀我估佢會肯掛~~

大宅

原帖由 xglo 於 10-11-10 11:06 發表
個OSCAR驗血報告出左啦,係低風險,好開心呀,又關左一關啦

大宅

原帖由 kerrykevin 於 10-11-10 11:51 發表
醫生岩岩打黎, 話法國無晒位啦 而家局住要去荃灣港安呀...... 史啦, 睇人地d post, 話佢d姑娘好惡史, bb出世又唔俾爸爸陪, 又唔俾照相, 我同醫生講我真係好想照, 佢話而家好似俾照啦喎, 希望小b出世有相相 ...

嘩,妳12W都未夠咁快冇位??妳搵遠小小既另外C+醫院得唔得呀~

大宅

原帖由 kerrykevin 於 10-11-10 12:30 發表

無啦, 我呢個醫生得港安 or 法國咋
不過, 我同事個朋友, 佢岩岩知道有左, 想養和都無位啦!!
我尋日先見有jm post話佢book法國仲有位, 點知我就無...... 唔知我一陣自己打去法國問得唔得呢? ...

咁妳唯有去港安啦,冇理由唔俾人影相咁衰掛,妳打去問下佢啦~~養和係好 火暴 架,多有錢人去Y MA,李X欣都去果度生 一係叫佢去ST PAUL啦,我12W去訂都有位,不過好多大陸人LAW.........

大宅

原帖由 kerrykevin 於 10-11-10 13:48 發表

我係產前產後問左, 有jm話bb出世都可以俾爸爸抱&影相, 咁我都放心好多, 有得影相就ok啦, 姑娘惡都是但啦, 自問我唔係煩人, 都唔會成日問長問短攪d姑娘!!

我岩岩又打去港安問交deposit的事, 聽電話個姑娘都好好呀, ...

一DD人既姐唔係個個都咁衰掛,咁趁仲有位早D去俾訂啦,安心D馬,妳順產呀??

大宅

原帖由 kerrykevin 於 10-11-10 15:10 發表
好彩我尋日睇左阿b, 我今日個肚右邊扯住痛, 如果唔係見佢尋日咁活潑, 實擔心史我!

我唔知係未我尋日瞓得衰, 攪到個肚痛.... 定我阿b又起豪宅呢?

係生長緊,梗係豪宅啦

大宅

原帖由 xglo 於 10-11-10 22:59 發表
你比佢接生實ok啦!!
係每次自己都帶去叫佢錄?自己係電話錄唔知得唔得呢?

係呀帶隻空CD去,如果3,4D佢好似送埋既,用電話錄唔知清唔清楚, 妳下次可以試下

大宅

原帖由 Gift@20100101 於 10-11-10 23:48 發表
恭喜你呀! 咁快知道係囝囝! 你睇嗰個C+真係幾好wor!

嚟緊我都會返C+產檢, 唔知佢會唔會幫我睇埋BB四肢,器官..咁呢? 係就好囉!

我喺政府做嘅oscar都pass咗喇, 聽日就係14W, 時間過得真係快, 今次陀得穩定咗, 個心 ...

大宅

原帖由 boey_921 於 10-11-11 06:36 發表
早晨!!!!
報到先.....
我今胎第2胎....
會喺廣華生ga!!

HIHI~~~~~

大宅

原帖由 kerrykevin 於 10-11-11 10:00 發表
嗨, 晨早流流, 俾我個director & manager激到我爆炸~~

定D黎,唔好為左D閒人激親自己個寶貝~~

大宅

原帖由 kerrykevin 於 10-11-12 10:03 發表
我今日12week啦

前兩日開始無乜反胃 , 雖然食完野個口的感覺仲係怪怪地咁, 但已經c服好多啦!

大宅

原帖由 lazysheepsheep 於 10-11-12 11:20 發表
我聽講其實養和唔係無位
係扣起d位比自己人
有個朋友係養和做產檢
第7個月先落訂都仲有位
你係個度做得產檢就預左個位比你:;pppp:

啊,係架,ST.PAUL都係啦,妳係果度產檢實留個位俾妳係果度生架,都係正常既,始終都幫趁佢多D馬

大宅

我星期6去左覆診啦,今次bb有9.8cm大,醫生仲同我照左佢心室心房,脾肺腎,手手腳腳,鼻骨....不過佢話bb大腿骨短左d,姐係矮左d,要食番多d鈣片,仲暫時擇左4月尾日開刀,我都睇都性別啦,8成係................................................兔..................................................................女郎

大宅

原帖由 kerrykevin 於 10-11-15 10:22 發表

哈哈, 其實我有諗過如果係女, 出院時醒佢件兔女郎衫

咁你今次照同照結構差唔多喎, 係未你睇開的醫生呀? 定係另外book架?

我大仔果時, 醫生又係話佢個頭岩size, 但手腳細左一個week, 出世都ok呀! ...

係呀,係dr.poon,不過我想叫佢俾一張3d相我睇佢又唔制,小鹿上次又有............

大宅

回復 18# kerrykevin 的帖子

食左鈣片又唔覺有咩WOR,我依家仲要每日食2粒,夜晚食多粒魚油丸,希望佢大腿長番D啦~

大宅

原帖由 LJ_BABY 於 10-11-15 12:59 發表

原來大腿骨短左d,要食多d鈣片,我樽鈣片買左成個月都未食,而家都要開始食啦!!!
睇黎5月B都係兔女郎居多呀

食啦,食左點都好過唔食,女仔對腳長D著裙靓D架

大宅

原帖由 lazysheepsheep 於 10-11-15 15:37 發表
檢查陰道乳房? 希望係女醫生...
好尷尬呀

我第一胎第一次產檢下面係個廿幾歲既後生仔,我見到佢當場都呆一呆,不過都要頂硬上架啦,唔通妳話唔檢咩,佢又好溫柔既,仲成日話:太太,妳放鬆D,太太,妳做得好好呀.....
做完都冇咩野既

大宅

原帖由 xglo 於 10-11-15 20:04 發表
佢唔比呀?我仲諗住你搵佢開刀,佢會比你睇下
咁你係咪入到去先同醫生講照2D呀?

係啦,我同佢講我做住2D先,遲D先做3D,可能我過左14W佢咪唔俾我睇下3D LAW:;pppp: 不過佢都同我照左好耐,睇完又睇,可惜佢部CD機壞左冇得錄,不過我聽姑娘講原來LAW隻CD俾佢錄佢都會收錢架,幾多就唔知....

大宅

有親戚幫我係淘寶買左2條大肚牛仔褲,一條厚綿質運動褲,一套厚肚睡衣,都係2百幾蚊,今日著左條牛仔褲真係幾C服,唔會COOL著個肚啦~

首頁
12345...10

尾頁

跳至