自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Sharpay_leung 發表於 19-7-29 17:46
巴黎2000蚊一晚甘平?
我六月去果間要6300一晚啵!
巴黎人好nice呀~

你真係好叻好威呀,6千幾一晚

男爵府

Sharpay_leung 發表於 19-7-30 12:56
回覆 lovelyjimjim 的帖子

去過巴黎都應該知物價、我相信呢到好多 jm 都好有見識既 ...

依加咪讚緊你好有見識囉 不過似乎有見識到唔知仲有其他價位既酒店姐

男爵府

Sharpay_leung 發表於 19-7-30 13:29
回覆 lovelyjimjim 的帖子

嘩多謝晒~呢到討論區都係大家發表下意見、交流下。借問聲你有咩平、靚、正酒店 ...

傻啦其他人自己上expedia agoda一search都知有咩唔同價位酒店選擇既除非你係文盲姐,不過就算係文盲都識去consult下旅行社既,斷估人地個答法應該唔會得六千幾晚既酒店簡掛,依度d JM又使乜我介紹呀,正如你講依度既人有見識架嘛,至於你見識廣博到唔知巴黎有二千蚊既酒店就更加唔使我介紹啦

男爵府

Sharpay_leung 發表於 19-7-30 16:46
回覆 selinwong 的帖子

Park Hyatt Paris - Vendome。老公想搵安全、服務好小小既酒店,因為巴黎唔同第二 ...

你咁樣回我真係會停左一停諗下你係咪真係文盲定理解力有障礙,你應該見倒我話"除非你係”依四個字架可?你要自認仲要屈埋其他JM係文盲我都冇乎 仲有我由頭到尾都係話你好威讚緊你分享book 6k一晚既酒店姐,我真係唔明点解你調轉頭要我share 酒店喎,我又冇講過我識,你d回答咁古怪既

男爵府

selinwong 發表於 19-7-30 16:23
[quote]lovelyjimjim 發表於 19-7-30 13:39
傻啦其他人自己上expedia agoda一search都知有咩唔同價位酒店 ...

其實六千蚊晚對於頂級五至六星既酒店,唔好話巴黎,就算其他地方一d都唔出奇,淨係近至東京都可以一萬book一晚peninsula, 奇就奇在我見倒有位Jm見倒人地話酒店二千蚊晚佢個反應真係有d好笑姐,其實更低價or更高價都有啦

首頁

尾頁

跳至