論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章

原文章由 sillything 於 08-7-3 23:52 發表
唔該哂!到時至算啦

sillything, 唔好意思, 想麻煩妳家姐check番戶口號碼再PM比我對, 因為我搵埋29同30號兩日, 都冇網上轉帳的入數紀錄, 我擔心可能入帳戶口號碼錯咗.
thank you thank you

公爵府

好媽媽勳章

原文章由 060228 於 08-7-6 00:51 發表
仲有2隻QQ北海道熊食黃金炒飯,好得意呀~

更正 : 係一隻北極熊同一隻南極企鵝
佢地生活喺兩極嘅世界
但又偶然地相遇
仲發展咗一個可歌可泣嘅愛情故事....

等等, 食埋碗飯再講~

公爵府

好媽媽勳章

繼BBQ及日本放題後,我地為食兵團今次向豪華大排檔出發..

食魚翅海鮮宴, 如有興趣可入黎報名,日期容後再訂.
註: 日期確定後,報名者要落訂的,請勿放飛機,謝謝!!

日期: 待確定 - (如無意外會在星期六)
時間: 晚上

地點: 跑馬地大排檔-魚翅海鮮

報名:

FA8866 (2A)
JHMAMI ( 1A )
mylulu007 (2A), 等緊大家浩浩盪盪,好似去飲咁大嗌"飲杯"!
sweetcouple (2A)
sillything (1A)
ellawyc (2A)

公爵府

好媽媽勳章

原文章由 FA8866 於 08-7-7 21:06 發表
大家浩浩盪盪,好似去飲咁大嗌"飲杯"!

嘩,超正呀,到時嘈到拆天都似,不過問問ella個度最大既檯可以容納幾多人??咁就可以一張檯坐晒.

佢地彈性好多, 可以幾張圓枱拉埋坐, 大家一齊傾, 開懷好多~

另外, 除咗依例收取每位$100訂金外 (不過落實日期至收), 我仲要預早2日訂定翅, 因為咁多人, 一定要先訂, 同埋我地要早d到. 我建議訂6:00pm, 咁佢擺枱會好就d. 因為唔係熟客, 我可能都要預早去落少少錢比訂, 萬一到時佢擺我地唔落, 我會嘈死佢~~~ ^^

大家如果想知有咩食, 可以去openrice睇食評, 鋪頭叫"嫦記".
(其實同場仲有一檔叫"銖記", 賣嘅野幾乎一樣. 我兩間都食過幾次, 覺得嫦記冇咁油, 普遍好食d.)

公爵府

好媽媽勳章

原文章由 Froggy_joe 於 08-7-8 14:20 發表
你地班友真係一講食就無晒人性

連日期未定,就已經報定名,佩服佩服

你由得我啦....老爺....我豁咗出去架嘛~

不過話時話, 個個月咁食法, 我嘅體重好快過二百......

公爵府

好媽媽勳章

豬朋熊友肥企鵝反轉跑馬地大作戰(一級)
==> 唔該呢位joanthony同學, 試解釋並說明
1) 豬朋
2) 熊友
3) 肥企鵝
係泛指邊D人物呢? (五十分題目)

公爵府

好媽媽勳章

原文章由 060228 於 08-7-8 17:45 發表
060228(1A) 衝呀衝,快搶攻! 食呀食,食它吧!!!

228, 呢首應該係你嘅主題曲.....

公爵府

好媽媽勳章

其實仲有一間食肆我好想好想去試
Habibi Cafe (埃及菜)
我上次睇阿蘇介紹, 淨係個頭盤已經夠餵飽我
其他野我都唔食 (主要係牛同羊, 冇豬, 唔知有冇雞)

公爵府

好媽媽勳章

原文章由 FA8866 於 08-7-9 13:04 發表

我地仲要食到好好味咁.引到佢流口水

............
你地對我真係"好".........

公爵府

好媽媽勳章

原文章由 joanthony 於 08-7-9 22:58 發表

又中意食又肥 (oh no...)又大隻行唔"ah" 下"ah" 下果d朋友... 下乜你地識得呢d朋友咩 ? 噤到時出來見識下啦.

果然係另一位"小串爆"
唔怪得之你地上次可以一齊坐....

公爵府

好媽媽勳章

原文章由 sillything 於 08-7-10 01:04 發表
你哋下個月會見到一隻,就係我。呢個月繼水車屋後有三餐酒一餐結婚酒,重有一餐自助餐要食,都唔知點死!

平日只好日日食清粥青菜, 唔係個胃會同你抗議.....^^
我呢排都食要麥皮呀~~

公爵府

好媽媽勳章

原文章由 060228 於 08-7-10 19:21 發表
wow... 即係有一枱係串爆人,
一枱係禽獸 (如企鵝係禽, 北極熊係獸....)
另一枱係畜生 (豬都算係....養畜)

喂你嗰日明明話係動物園, 家陣又改口....
好難捉摸呀!!!!!!!

公爵府

好媽媽勳章

豬朋熊友肥企鵝暨野生動物明星團反轉跑馬地大作戰(一級)

UP一UP先~~~

時間: 晚上6:00開始
地址 : 跑馬地毓秀街熟食中心2樓2號舖

報名:

FA8866 (2A)
mylulu007 (2A), 等緊大家浩浩盪盪,好似去飲咁大嗌"飲杯"!
060228(1A) 衝呀衝,快搶攻! 食呀食,食它吧!!!
Joanthony(1A) (我c6唔中意social, 等我自己來吧)

公爵府

好媽媽勳章

UP兩UP先~~~

報名:

FA8866 (2A)
Joanthony(1A) (我c6唔中意social, 等我自己來吧)

公爵府

好媽媽勳章

嘩~~ 大家好似唔記得咗啦~~
而家只剩番8/16, 8/23 同 8/30呢3個星期六

不如大家講下邊日OK丫~
我.....我日日都得架喎~ ^^

報名:

FA8866 (2A)

首頁

尾頁

跳至