美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆:Yaman RF-EX (HRF-3) 射頻再生美顏機 Q&A + 用家討論區

我用yaman用左成年,初初唔識用(得日文說明書),我覺得yaman唔知得唔得,因為綿花冇野睇,但自從佢出左英文說明書之後,我覺得yaman 淸潔好好,真係吸左好多黑頭粉刺出黎,超鍾意!
其實,隻手越濕,佢吸得越好,我現在左手按開關之後交換全濕既右手拎住用,開最大level, 棉花全濕。佢rf係開一陣停一陣,佢開果陣會feel 到啜d毛孔,有d痺既,呢d時候我會碌鼻,鼻亦,下巴,一d多粉剌既地方。冇開rf時,就鼻樑,額頭位置,因為比較舒服d。我買d平既棉花,用萬0既自白肌/極潤,爽膚水平平地導出就得。希望幫到大家,呢張相係我晚上用完洗面機後,導出既結果。

為自然而活    發表於 15-8-27 19:55
baby_ju    發表於 15-8-24 13:00
bellmai    發表於 15-7-4 00:56
sodababy    發表於 15-6-24 15:21
mandy_Lo    發表於 15-6-21 16:22

複式洋房

回覆:nms 的帖子

http://www.ya-man.com/en/products/pdf/hrf-1.pdf

複式洋房

回覆:Yaman RF-EX (HRF-3) 射頻再生美顏機 Q&A + 用家討論區

我係一年前買,所以唔係ex, 但基本上係少左個eye mode.

複式洋房

本來想capture 個說明書話要手濕濕地先好,但本說明書已經刪除了這項。
唯一找這項,就是香港代理FB.

複式洋房

自白肌同極潤都試過,基本上平平地冇酒精就得,以前用nuxe, $180支都冇野睇。綿花以前用麗的,不過唔知點解,我萬0買果盒,孩到不得了,朋友買sasa 既滑d,之後我轉左隻不知名綿花,響千色買,唔知咩名,已經好好。所以,綿花柔軟,唔甩毛就已經ok, 不用太貴。

首頁

尾頁

跳至