跳至

首頁
34567...49

尾頁

珍珠宮

原文章由 YiTung 於 07-7-19 16:20 發表
我個女有美勞獎, 但係佢美勞評分有一項只得 (已有進步), 都唔知
Miss 點比分, 我問過 miss 佢話如有成績優異獎或清潔獎就可以去畢業典禮度攞獎.....

唉, they are always 9 唔搭 8 ga la

yes, you are right, miss. 點比分 ???

珍珠宮

darling,

nice to talk to you again la, really wanna see you face to face

珍珠宮

原文章由 sugarjade 於 07-7-19 20:20 發表
張甘大個口真係比你笑爆咀啦, 想face to face ar? 好易之馬! 大家相約囉. 好多人都話同我傾完計個心都會舒服d 架, 吾知係吾係自己夠斤兩(年紀有番甘上下) 所以積左吾小既做人經驗, 所以我d 朋友都幾鐘意同我傾心 ...

我好鐘意同你傾心事, that's why I called you lor

Love you so much la, darling

珍珠宮

原文章由 sugarjade 於 07-7-20 10:10 發表
你真係口不對心啦, 口講就話LO.....VE ME, 轉個頭又整集長舌比我歎...C 野呀....GAGA

E... 我點對你, 你應該知 ga

珍珠宮

原文章由 sugarjade 於 07-7-20 10:15 發表
報料時段啦.

小朋友有濕疹或皮膚不好. 有計啦. 不過要有恆心, 我個同事試左半年啦, 都幾有效, 大家不妨或下呀.
用海粗鹽加水沖涼, 要浸浴呀. 佢既小朋友D 濕疹好勁, 用左粗海鹽浸浴之好有好轉, 大家可以試 ...

你好有心, i will forward it to my friends

珍珠宮

原文章由 sugarjade 於 07-7-20 14:44 發表
我梗係知啦....真淵氣啦...

有好野梗係會報料啦, 益下自家人丫馬.. hehe

agree that's why i posted to my friends too

珍珠宮

morning

oh, our kids 放 summer holiday lu

珍珠宮

原文章由 Sandra_100 於 07-7-21 09:53 發表
Hi, Professor,

Just took my son to school for todays 畢業禮。You need to work on Sat.?

how was the 畢業禮 ? Good ?

yes, i need to work on Sat. ga, half day lor :-(

珍珠宮

原文章由 sugarjade 於 07-7-21 21:03 發表
以下是我女兒對今天參加畢業禮的感受,是她要我post 出來給各位ee 知道好今天的心情.

我今天很心, 因為可以參加畢業禮, 所以我非常開心. 今天不辛苦,媽媽很感動和差一點就流眼淚.因為steffi 跳舞跳得很好, 所 ...

darling, i can feel your happiness

珍珠宮

原文章由 Sandra_100 於 07-7-21 23:06 發表
OK la.....D表演年年都差唔多. 整體都 pass.:-P

But 多o左一首 English School Song 曲by 周啟生 and 詞by Mr. Bill.

地點: (changed from Tuen Mun to Yuen Long)
C儀: (changed from “魯文Kit&蓋世保 ...

mr. bill 填詞, 勁 wor

wah, 個 dinner buffet 好 expensive ar

珍珠宮

原文章由 sugarjade 於 07-7-23 11:50 發表
我第一年參加, 覺得場面控制得幾好呀, 節目安排有動又有靜無悶場, 最後接小朋友既安排雖然係等耐左少少, 不過係可以體諒既, 因為有太多小朋友啦, 完場後我等左差不多40分鐘先接到亞女, 佢化左個閃爍爍既裝, 好得 ...

珍珠宮

原文章由 sheeta 於 07-7-23 12:31 發表

nc時個班主任話... 一到填邊個攞服務獎... 都唔駛諗就填左我女個名啦。我女... 係管家婆嚟架嘛。

管家婆真叻女

珍珠宮

原文章由 sugarjade 於 07-7-24 12:36 發表
杏利,
我有好消息講你知呀, 我吾搬上廣州啦, 仲岩岩係寶馬搵到間屋, 而家同個業主傾計LU, 如無意外可以留係寶馬住, 因為我習慣晒呢度既環境啦, 校網又好. 今日真係好開心!

wah, 開心 c 我 lu, 我真係好想你留低 ga

coz I need you ga ma

Why your honey 比你 stay here 既 ?

珍珠宮

原文章由 Sandra_100 於 07-7-24 13:04 發表
Hi, Professor,

Do u want to have the exam paper???

sugarjade will give to me to have a look ga la, thank you very much

珍珠宮

原文章由 sugarjade 於 07-7-24 15:54 發表
因為我好鐵甘同佢講, 我吾想搬上去囉. 好堅定甘同佢講係為左亞女既將來.....甘佢咪叫我搵地方搬. 都去左幾個區度睇樓架啦, 後來都係最想住番係T.P, 如果要番差不多面積既單位同差不多既環境, 寶記最岩囉. 希望同 ...

oic, 祝你同個業主傾得成

珍珠宮

darling,

many books, 開心 c your daughter lu

珍珠宮

原文章由 Sandra_100 於 07-7-25 11:20 發表
Hi professor,

We are leaving DV soon.

because of your son's primary school ? where to move ar and when you are going to move ? :-( :-( :-(

珍珠宮

原文章由 sugarjade 於 07-7-25 12:53 發表
集公仔好CUTE...係吾係好似以前都UPLOAD 上去呀?

yes, upload 上去 ga ja, I like 包包 very much ga

珍珠宮

原文章由 Sandra_100 於 07-7-25 12:59 發表
because I work on HK island, it's too late when i arrive DV......, i want to spend more time with my son:loveliness: also because his P school is in kowloon tong......

we will be moved around ...

咁搬去邊 ar ?

珍珠宮

原文章由 Sandra_100 於 07-7-25 13:01 發表
Maybe Telford.....

Telford is convenient ar

All the best to you

首頁
34567...49

尾頁

跳至