潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Showy 發表於 22-2-19 19:11
真係喎,我琴日有出去H C個商場行吓,靜到飛起,唯獨H係有人排隊㗎囉

我經過圓方又係,成個場又係靜到飛起,得supermarket叫做多d人,其他舖頭連staff都唔多個,然而H係有一行人喺門口排隊。

伯爵府

jenniferK 發表於 22-2-19 23:49
依家日日係屋企,其實帶H袋出街機會少,我自己情願等配比低先入手。

近排D配比有D嚇人。依家一路買下買下 ...

我又係咁呀班長~
安全至上所以無乜出街,返工又可以home office,望住d手袋,個心好似靜晒咁~
平時每出完一個QB,就會諗定下一個目標,但上個月的生日月出咗個nata K仔後,唔知點解無下一個目標,好似心如止水咁⋯⋯ 我仍然有睇中袋以外的items,有send袋以外items的相畀SA幫我留,但就完全無晒買嘢計住spending等出袋嗰個心⋯⋯

伯爵府

Miyazaki 發表於 22-3-18 09:02
我覺得人唔同時期priority會唔同,激情過後總會變得淡淡然嘅(我估),係最怕自己受唔住SA動L引誘 ...

我依家就係好似對H小物的熱情仲多過對袋嘅熱情咁,剛剛睇中咗一堆小物,有新款clic H、Glenan、muffler、blanket、新色Tee、粉紅色頭夾請SA幫手留,但完全無諗過下個QB~

tiffanyhk2000    發表於 22-3-18 09:38

伯爵府

jenniferK 發表於 22-3-18 09:33

我都唔想計spend

班長呢句「反正唔計spend鐘意仍然會買」真係中晒心聲,望住d小物真係好鬼鍾意,買到手又好鬼開心,亦都係咁先知自己中H毒太深

伯爵府

GGsam 發表於 22-3-18 10:06
我係小薯一個,舊年買左想要嘅non q bags 同k 仔,嚟梗想再岀B or C ,轉左新SA ,買左一次野,好似唔太夾 ...

其實慢慢買都好架,可以畀個銀包唞吓、回吓氣嘛
不過新SA呢,又真係要重新夾過,可能初相識未熟落啫,或者見多幾次,互相了解多d有d話題後就會好d。

伯爵府

GGsam 發表於 22-3-18 10:50

新嘅 SA 我覺得佢都因為係新入職,係好落力嘅,放假都覆Whata ...

新入職嘅SA,可能有較多跑數方面的壓力,想自已的業績直線上升,所以chur d都唔出奇~
你試吓send 多d你想要的items或類近的items畀佢,等佢了解你的喜好方向,等佢留都留d你有機會會買嘅嘢

伯爵府

Miyazaki 發表於 22-4-5 19:25
關於橙色盒的起源!有趣

https://hk.news.yahoo.com/%E9%97%9C%E6%96%BCherm-s%E6%A9%99%E8%89 ...

前段之前有聽過,但後段關於環保的係第一次睇,又長知識了!唔該晒!

伯爵府

jenniferK 發表於 22-9-28 19:43
H美國和巴黎連線了。巴黎店會睇到客人出過幾多quota bag。

https://www.pursebop.com/hermes-moves-closer ...

我覺得名古屋個SA都睇到我喺香港買過d咩,佢畀部iPad 我,叫我填返香港H account嘅姓名、電郵同電話號碼,本來都幾好招呼,但我入完資料後(佢入去應該有望一輪),佢就想我快d走咁嘞,可能見我香港一直有買開嚟出QB,心諗叫我唔好運吉

伯爵府

奇奇媽媽 發表於 23-7-29 19:03
唔係買開野會好啲咩,證明你買開野唔係混吉喎;我著住H 衫,鞋,袋,手镯係外國H,佢地service 都好好
...

我去嗰日service都好好,傾偈都傾得開心,但好多想要嘅小物無貨,有貨嗰d我本身已經買咗,最後揀咗幾樣嘢買,佢就急急想我畀錢送客咁

伯爵府

奇奇媽媽 發表於 23-7-29 19:14
知你差不多買晒,無貨比你買

錶部同Fine J部全部show滿鑽、圍鑽款式嘅貨,佢可能知我唔捨得買

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊