親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

王國會長

王國會長

芷瑤爸爸 發表於 13-7-15 14:07
我經OTS 訂了5天4夜, 最低級的款式, 8月中, 要21000日元。

我都係OTS 8月中最低級的款式, 乜保都買埋:

基本料金 7,560 円 × 1 = 7,560円
免責補償料金 1,575 円 × 4 = 6,300円
安心パック 525 円 × 4 = 2,100円
WEB会員割引 -378 円 × 1 = -378円
-------------------------------
合計金額:15,582円

王國會長

王國會長

Minniekidskids 發表於 13-7-15 03:08
去邊間租車抵
OTS 其實幾抵, 最重要佢地識中文, 有乜事可以溝通到.

王國會長

王國會長

Minniekidskids 發表於 13-7-17 21:51
又話上網早book有40%off
你在中文OTS 網book 吧? 只在日文網book 才有的.

王國會長

王國會長

大Pat鴨 發表於 13-7-18 11:16
唔係喎,早割係中文網都有,我都係係中文網book!
只係差咗會員個5% discount!

我早幾個月試過, 中文個所謂網上 40% off 係貴個日文個早割 40% off.
我book 5日, 中文網要約二萬yen, 日文則一萬五千幾.

或者有冇網址?
日文網的早割40 係要去某特定網址才有 http://www.otsrentacar.ne.jp/okinawa/campaign/hayawari40.html

王國會長

王國會長

yukichan1974 發表於 13-7-18 14:55
上日文網站, 跟下面條LINK 教嘅步驟一步一步入, 我D朋友個個都係咁跟住訂, 全部都成功

一次就懂!教你省更 ...
"要帶國際車牌同香港車牌, 試過有人無帶去到唔比佢拎車" , 咁咪打亂晒行程, 去第二間walkin 出車 ?

首頁

尾頁

跳至