自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 小熊帽 於 09-9-25 23:17 發表
點解廣告咁賣

我只知, 香港法例, 除非証明有家族遺慱唔可以生某一性別bb, 否則, 只有得揀生同唔生, 就係咁簡單。

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 小熊帽 於 09-9-25 23:17 發表
點解廣告咁賣

我冇睇過呢個ad, 但如屬實, 叫佢去c啦 ! 盞又引多d大6人黎, 以為香港真係有得揀只生仔:;pppp: :;pppp: :;pppp:

琥珀宮

原帖由 小熊帽 於 09-9-25 23:31 發表
在泰國及美國選擇性別合法嗎?
合法。

我入左去website,見到以上文字.我估香港仲未得,不過佢地可以安排你去以上地方做... 人類唔係神, 對DNA知幾多... ...
咁大6果班心快d 碌去泰國生啦, 唔好再黎香港嘞!

琥珀宮

原帖由 小熊帽 於 09-9-25 23:26 發表
咪bk廣告law.
某d thread入面有個黃色highlight. 你一定會睇到...

而家呢個thread都有呢個廣告.

我老公同我install左 software block哂所有ad, 從來睇唔到bk d pop up ad

琥珀宮

原帖由 小熊帽 於 09-9-25 23:39 發表
我相信,係外地整好返香港陀...最後生既地點都係香港...
咁pk !:;pppp:

首頁

尾頁

跳至