自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 kitty0502 於 10-5-31 00:47 發表
我聽到我叔仔話我地,好似唔使錢咁
佢以為係我99比錢,可惜到最後係我比錢+再比錢99買野食http://maggieland.myftp.biz/download/msn/emotion/emotico ...
5個人10碟我覺得ok wor, esp有d地方d野食唔係太大碟 or 5個人之中有一隻餓鬼 (通常我就係果隻餓鬼), 10碟非常ok !

by the way ........

水 * 精 * 公 !!! 乜咁猛料.....仲勁過 真 * 豬 * 公 !

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 小倩 於 10-5-31 01:00 發表
我上次同朋友飲早茶 (9點坐到1點), 食咗2X籠喎~
張chair冇著火咩 ?

琥珀宮

原帖由 kitty0502 於 10-5-31 01:02 發表
我老公超大食架,我同d仔女都唔會食太多,係細仔會唔停口(似老豆)=.=

ps:你回多d,日夜都回,就好快到,wakaka
我諗我要resign左份工, 再回幾年就到...

首頁

尾頁

跳至