自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

wingogo 發表於 11-3-28 15:38
尋晚呀ken講左好多野
but我又5知wor
e.g. 話有人5比佢響紅馆開concert, 邊個呢? 咩樹呢?

即係咩呀 ? 第1場林建名明明當眾應承左比佢去紅館開架wor, 乜尋晚"有人"又唔比咩 ???

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

angelatin 發表於 11-3-28 17:49
回覆 牛精仔 的帖子

ALAN 唔係即場叫佢做嘉賓架, alan 知道芹菜開演唱會就第一時間話要做嘉賓. 而且演唱會 ...

我意思係, 第1場, 當alan上台時, ken ken 叫 alan 下次佢響紅館開要再做佢嘉賓...但alan太極幾句...似是而非, 好似冇答應到wor

琥珀宮

angelatin 發表於 11-3-29 15:38
回覆 牛精仔 的帖子

haha..... sorry 我太肉緊la! 我真係唔想太多人誤解佢,寫衰佢丫. ...

咁又唔駛sorry, 話唔定係我自己聽錯都未定

琥珀宮

angelatin 發表於 11-3-29 15:41
回覆 cathy-tse 的帖子

我坐係 280飛 section 4 bf行,好明顯樓上有人大叫,好無禮貌, 想打鑊佢.

就係果幾件蛋散囉 !

你同我地坐得好近, 你冇聽可樂果句 "dup死你吖拿!" 咩?

琥珀宮

hehalady 發表於 11-3-29 18:25
乜網友咁把炮?介紹 o黎 識 o下 ..... 得唔得

住320樓果罐野

琥珀宮

hehalady 發表於 11-4-1 13:48
使乜講 ..... 你當我流 gar

失敬失敬

首頁

尾頁

跳至