自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 wingogo 於 10-6-12 00:40 發表
哦!!! 唔好呃呀牛錢呀)))))))))
算你知機...咪鬼坤我買水雞tim呀 ! 除非你計到, 我比完水雞嘅錢唔水科水比水教署交水費, 我先會考慮

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 lilybaby8282 於 10-6-12 00:43 發表

噢.......我搞錯.應該話我見到老公給我好"肉赤".mouth:mouth:" /> 我老公給慣左.
但我依家5記得個陣給幾多.問我老公他都話:5記得啦.....
不過我一家人都好樂觀.我生囡個陣,d錢系銀行借的.因為個陣d錢買左股票, ...
咁就好啦, 開開心心, 比返多d正能量香港, 唔好好似某堆鄉里咁, 患上被迫害症咁( esp 比6299迫害果批公主)....

你吹多幾野, 就搬大屋架嘞 (我都想快d搬, 隻粉紅色好難頂...mouth: )

琥珀宮

原帖由 lilybaby8282 於 10-6-12 00:46 發表

她好"孤寒"
一頭牛有 0甘 多毛.都不給條人......
比條鼻毛你嘞 !

琥珀宮

原帖由 54heima 於 10-6-12 00:47 發表

也是題外話...最愛HK就是交稅...我住過甘多地方交稅最正就系HK...
冇錯...德國...比稅比到你喊

琥珀宮

原帖由 wingogo 於 10-6-12 00:53 發表
哦, 5好呻呀牛買野呀)))))

琥珀宮

原帖由 wingogo 於 10-6-12 00:52 發表
一頭牛有幾多條毛?? 夠5夠隍虫多??!!
mouth: 唔夠呃阿公果d多.... 我認輸

琥珀宮

原帖由 lilybaby8282 於 10-6-12 00:59 發表

有收入就要交稅.我雖然未交過;但都希望d錢真系幫到人就好,
如果用在老人家/消防身上我會好開心,加稅都開心,但如果用在有手有腳.又不做野坐系度等人養個種人身上我真系好:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ...
咁你快快交下啦, 幫下手吖嘛...交死我咩

琥珀宮

原帖由 lilybaby8282 於 10-6-12 01:08 發表

我要不要謝主隆恩?
咁又言重.....千里送鼻毛, 物輕情義重。

琥珀宮

原帖由 wingogo 於 10-6-12 01:09 發表
你do認輸, 咁我米...
你唔夠果班強盜黎架嘞, 我地認命啦, c主

琥珀宮

原帖由 54heima 於 10-6-12 01:18 發表

DUCK國...十年冇去了...好掛住巨啊...我的MUNICH...
Muenchen係我留得最耐嘅地方....

琥珀宮

原帖由 wingogo 於 10-6-12 01:20 發表
一齊起錨啦 ! i mean...較腳

琥珀宮

原帖由 lilybaby8282 於 10-6-12 01:29 發表

過多半年.我要到囡囡讀書先做野,我老公不想她給工人湊,6299都上天國啦,我父母系大6.山高皇帝遠......
好快我就同你們一樣.辛辛苦苦揾錢養"同包"因為我好清楚我一定要做野.同埋要給囡囡做榜樣........:fun ...
好吖. 個女返學你出黎做野, 屋企有工人執, 好過"牛"蘑菇啦 <---召餅主至愛

琥珀宮

原帖由 洗手盆 於 10-6-12 01:04 發表
世界杯第2場未開波先游返出黎.....領左獎拿 ?

琥珀宮

原帖由 lilybaby8282 於 10-6-12 01:41 發表

大眼雞(她的大頭相)講她針板生蘑菇我真系
但好搞笑.......到依家我都好想笑.
咁嘅天氣, 宜家成屋都係都未定...

琥珀宮

原帖由 lilybaby8282 於 10-6-12 01:52 發表

黑色的......我家牆角有好多呀........

牛,,,,,,早抖啦..........我好想
得闲再8......
早抖

首頁

尾頁

跳至