自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 namfans 於 10-4-8 00:59 發表
因為經歷了這事情, 所以才去為藍姐開了網站, 經過一段日子的努力讓我可以接管影迷群, 還去重整影迷群, 那些楊的留言也刪除了, 不要留下來再影響藍姐的聲譽, 但一切資料已存下來!

為什麼我願意花時去做這些事情! 就 ...
我好少咁夜會睇哂咁多字, 睇黎你真係忠實粉絲, 尊登去開個account同佢平反。

我一向不信大6報導, 特別果d 9唔搭8扮哂密友走出黎代言嘅抽水粉皮, 藍小姐有你如此一個粉絲, 真係雪中送炭。

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 namfans 於 10-4-8 01:11 發表
還有以上的回文...什麼傳聞自殺男友等等...更是好笑! 大部份都是沒經藍潔瑛本人証實, 一切都是後來加上!

如果沒有求真的態度去搜尋資料查實, 隨意一句說話, 是會影響了當事人, 這便是公德心, 如果仍然強詞也拿不到 ...
要怪就怪香港大陸台灣傳媒, 唔該唔好鬧我地bk d mami。唔係個個bk mami 都係藍小姐粉絲, 唔會因為一個雜誌報導就要以求真的態度去搜尋資料查實 or seek藍小姐consent先出黎發言的。

琥珀宮

原帖由 namfans 於 10-4-8 01:44 發表
希望大家吾好誤會, 我吾係鬧這裡的朋友, 要鬧都係鬧有心潛入社區散播流言的人, 當然最大部份都是不了解的群眾, 誰會有空理會別人的事, 這些事情當然很正常, 而且這裡的回應已經很好, 我已去了很多地方看過 ^_^

希望 ...
我都好希望藍小姐早日可以開懷返, 畢竟, 佢真係一個好漂亮嘅藝人, 人有3衰6旺, 希望佢能重新振作。

琥珀宮

原帖由 namfans 於 10-4-8 20:59 發表
你可否告訴我你住那區?

我們藍迷一直很想接觸她, 我們去信演協會又不回覆, 她又已經不在娛樂圈, 根本沒途徑找到, 那個向外說強x論的楊又曾混入影迷群, 一直只用文字留話或代藍姐說話, 說了年多兩年, 說要為藍姐籌款 ...
其實就算知呢個mami住邊區, 亦不代表你偶像會再去果度啦 !

與其係咁, 不如留意下雜誌啱啱影到係邊度都一樣啦 !

真係喜歡佢, 就唔好刻意去追蹤佢, 雖然人地已不在娛樂圈, 但都應有自己私人空間。

琥珀宮

原帖由 洗手盆 於 10-4-9 01:16 發表
霸位先!
百幾樓先走黎霸位

琥珀宮

原帖由 洗手盆 於 10-4-9 05:47 發表
拿,係你話問得我先問㗎咋!

1.首先,你係男人定女人?
2.點解你寫嘢寫到一舊舊,你讀書讀到幾年班?
3.你講嗰個曾乜春,楊乜春,點解我地要信你?
4.藍姐有無親口同你講過佢無比人強,無濫過藥?
5.你知唔知喺呢度串阿三個後果有幾 ...

你知唔知喺呢度串阿三個後果有幾嚴重? <---我知 !

輕則好似我咁, 差d大打出手 ; 重則好似妖蛇咁....

琥珀宮

原帖由 我想生三個 於 10-4-9 10:19 發表

邊有甘誇張呀??我係呢度出名好人,普渡衆生,濟世為懷就係我!!
聽唔聽到有人拍門呀 ? 麻煩阿三你開開門, 比我入去住返3 5 7日....嘆下你部8千蚊清新機

琥珀宮

原帖由 我想生三個 於 10-4-9 10:37 發表

我唔係屋企,你咪亂拍門,因住只貓撲出黎咬你......
話時話,亞fans去咗邊鼠???
又話出名好人, 仲唔na na 林返屋企開門比我入黎....人情冷暖

琥珀宮

原帖由 我想生三個 於 10-4-9 12:30 發表

好人都要返工嘎,你估唔駛做咩,你養我呀??:;pppp:
我養你 ! 橫掂屋企大把草食唔哂...

首頁

尾頁

跳至