親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

Legoland 4月開,有冇人諗住暑假去?好似未見有機票酒店package 或者針對legoland 嘅promotion 嘅?定係我去埋東京所以安排麻煩d?

大宅

LoPin 發表於 17-3-17 20:29
一張入場券三、四百蚊, 連埋機票、酒店, 一個 Bundle Promote 比你又如何 ? 最多咪平百零蚊.

你等這些所謂 ...

只是想share下情報啫,唔駛好似鬧人咁口吻化?

主要想睇下有無其他人都有類似plan,有嘅咪share 下搭咩airline,詳hotel 咁。不過都多謝你回覆。

大宅

LoPin 發表於 17-3-19 15:34
如果有旅行社職員, 諗到 / 建議 東京機票酒店 + 名古屋 Legoland 一個 Package 來賣

講野唔需要咁絕嘅,睇你之前d post講野語氣都係咁,算啦⋯

不過,我真係搵到東京入名古屋走package, 你唔做一樣有人做,有供有求好正常,0個d先係有服務嘅agent.

大宅

Gloriasogashiwa 發表於 17-3-19 15:42
復活節10天阪神+名古屋 legoland等。大阪來回7日+3日名古屋自駕。住宿和機票分開訂。
...

Thanks for your information. 我都有諗名古屋跟關西,但上年剛去完大阪,今次想去東京玩下。其實見縱X遊有名古屋legoland package, 但只是限定日期出發,所以搵下先。

大宅

bb127 發表於 17-3-19 17:28
我買咗名古屋入大阪走,$3200@ 。
酒店另自己book, 名古屋住五星mariottt都係4000 3 晚,大阪住Nambo hote ...

又真係幾平,你坐邊間airline?
我好少坐廉航,而家check 緊cx 同 ana 價錢,因為要夾小朋友時間,所以唔prefer 太早或太夜機,因此選擇不太多。
另外你酒店邊個網book? 我check 過我初步選擇,Expedia 好似最平。

大宅

IP_Baby 發表於 17-3-21 16:03
永x 都有legoland package, 不過d酒店少d choice...

Thanks for info. I have just checked and many hotels do not have room for 2 adults + 1 kid...and the ticket must be return flight from Nagoya.

大宅

michellehung 發表於 17-3-22 08:27
我岩岩縱橫遊 買左package
名古屋入大板走 5日
包機票 / 酒店 / Legoland 入場券 / 環球影城入場券 / 近鐵 ...

你哩個package 應該係限定日期出發的,是嗎?

大宅

GavinBB 發表於 17-5-10 23:35
我地2大2小, 啱啱買左7月中去9日, 名古屋入同出.
但完全未諗行程呀... 仲要BOOK 酒店...

我都已經買左CX名古屋入大阪出,八月頭。估計會去:

Legoland
Outlet
Usj
Kobe animal kingdom
難波心齋橋行街

另外book左名古屋tower gate hotel 同埋難波sunroute hotel

大宅

GavinBB 發表於 17-5-10 23:35
我地2大2小, 啱啱買左7月中去9日, 名古屋入同出.
但完全未諗行程呀... 仲要BOOK 酒店...

Gavinbb 你去長島outlet? 會不會同日去埋長島樂團?是否即日來回名古屋?因為我想拖行李去,唔知outlet 易唔易有大locker available...

大宅

GavinBB 發表於 17-5-11 13:39
會去埋樂園呀, 因為我仔實唔肯同我行街.DADDY 同佢去樂園玩, 我自己行街

長島隔離有幾間酒店架, ...

你c6 咁好肯自己一個湊小朋友去玩!

長島(emoji)面的酒店好貴呀,暑假仲有附加費⋯

首頁

尾頁

跳至