論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

執著帶來痛苦、學習放下煩惱  

男爵府

男爵府

$148 甘抵食? 幾點呀?! 

原文章由 daddykong 於 08-6-15 21:45 發表
今日一家大細同yanyan去左尖咀美麗華商場地下間"todai"食buffet, 好抵食, 乜都有得食, 日本野, 中西都有! 大人$148 , 5歲以下免費!

男爵府

哈哈哈~ 俾D幽黙感好唔好?

我地玩妳一淡我一淡好唔好?!

原文章由 SandraLo 於 08-6-16 19:00 發表

但228唔想坐近我喎....... :-( 話我阻住佢....又話我厭食 :-(
我已經再去多咗次「操練」架啦....... 依家應該都有兩成係食物錢!:(

男爵府

男爵府

各位,7月5日/7月12日,都係星期六,大家講下邊日ok??
多數人ok就選個日,好無??

話咁快,又水車屋報名啦.

地點: 尖沙咀漆咸道南
水車屋Dinner Buffet
時間: 6:00p.m.-9:30p.m.
價錢: $200幾/位

報名:

1) FA8866 (2A) -- 6月24日後任何日子都ok
2) Ringo Mom (1A) -- 6月16日後任何日子都ok (考完試啦, )
3)Winnie_sh(1A) 6月24 & 29 only,如果定到邊日,陽光佬話出來喎!(鬼咩,C6鍾意食日本o野,上次睇完D相發癲=.=')
4) Joanthony + C6 (最好星期五, 六晚,星期日唔好, 無工人湊仔, 個仔黎埋會嚴重阻住我食野+吹水呀..其實我好怕湊仔架.尢其我仔係坐唔定成日要周圍走, 好煩...)
5) mylulu007 + honey ~ 7月5 or 12日都OK
6) 060228(1A) --- 7月5 or 12日都OK
7) sweetcouple (2A) --- 6月25日後日日ok, 最好星期六
8) 叉媽 (1A) --- MON, WED 唔得. 最好SAT, 6月28-7月1唔得, 其他應該OK
9) 維尼兵團 (2A) 7/5 or 7/12都可以, 食完仲可以睇場9:30, 哈哈!
10) sillything 1A
11) JHAMAI 1 A

男爵府

今晚會入數. THANKS

原文章由 ellawyc 於 08-6-30 19:04 發表
訂左位啦,請各位見字PM我拎A/C No. 請每人先入$100 落訂,謝謝!!
另入數後請在這裡大叫. 等Ella可以Check數.
地點:九龍尖沙咀漆咸道南9號水車屋Dinner Buffet
時間: 7月5 日6:30p.m.-9:30p.m. (6:30開始架啦,食足3個 ...

男爵府

please confirm.

訂左位啦,請各位見字PM我拎A/C No. 請每人先入$100 落訂,謝謝!!
另入數後請在這裡大叫. 等Ella可以Check數.
地點:九龍尖沙咀漆咸道南9水車屋
Dinner Buffet
時間: 75
6:30p.m.-9:30p.m. (6:30開始架啦,食足3個鐘 )
價錢: $218/
另加10%

報名:
1) FA8866 (2A) --已入$200 27/6 (網上轉帳已收到)
2) Ringo Mom (1A) 已入$100 30/6 (確認收到)
3)Winnie_sh(2A+陽光妹) 已入$300 30/6 (確認收到)
5) mylulu007 + honey -- 已入$200 29/6 (atm轉帳已收到)
6) 060228(1A) 已入$100 30/6
7) sweetcouple (2A)
8) 叉媽 (1A)
9) 維尼兵團 (2A)
10) sillything 1A 已入$100 29/6 (我戶口顯示係柜枱入數$200, 你有冇入多咗?)
11) JHAMAI 1 A --已入$100 27/6 (柜枱入數已收到)
12)甜芋(1A)
13)Froggy_joe(1A) 已入$100 30/6 (確認收到)
14)彥彥公主(2A)
15) daddykong (1A+1child)
16) MrsRose (2A)

男爵府

FA, 3個榻榻米, 坐房定分3枱呀?!

我地係大客,可以打鼓嗎?

原文章由 FA8866 於 08-7-5 12:39 發表
各位,
我已改訂23大2小了

訂位名稱: 陳小姐
人數: 23大2小

時間: 6:30p.m.

佢地話已留左3個榻榻米比我地啦,迫迫地,close d 啦.

男爵府

佢話有小b00boo先唔想坐房,但小b00boo今晚不來嘛
坐房熱鬧好多,但2X人坐唔到房吧~

原文章由 FA8866 於 08-7-5 14:51 發表

唔係房呀,阿甜話唔坐房,我推左佢lu.
您想佢打鼓blacklist我地呢班為食貓呀??

男爵府

仲有2隻QQ北海道熊食黃金炒飯,好得意呀~

男爵府

係呀, LO媽 佢係鬼婆

昨晚沒有勁吃,自己都唔明,今朝才記得...昨午我整損左條利呀~

鈍胎~mouth:

原文章由 joanthony 於 08-7-6 17:31 發表

下LO媽 ?? 邊個黎架 ? 點解我尋晚玩認人果陣唔覺有JH MAMI 既 ??唔通你係鬼婆 ? ?

男爵府

豬朋熊友肥企鵝反轉跑馬地大作戰(一級)

繼BBQ及日本放題後,我地為食兵團今次向豪華大排檔出發..

食魚翅海鮮宴, 如有興趣可入黎報名,日期容後再訂.
註: 日期確定後,報名者要落訂的,請勿放飛機,謝謝!!

日期: 待確定 - (如無意外會在星期六)
時間: 晚上6:00開始
地址 :跑馬地毓秀街熟食中心2樓2號舖

報名:

FA8866 (2A)
JHMAMI ( 1A )
mylulu007 (2A), 等緊大家浩浩盪盪,好似去飲咁大嗌"飲杯"!
sweetcouple (2A)
sillything (1A)
ellawyc (2A)
060228(1A) 衝呀衝,快搶攻! 食呀食,食它吧!!!

男爵府

真禽異獸養畜串爆人共聚跑馬地~

wow... 即係有一枱係串爆人,
一枱係禽獸 (如企鵝係禽, 北極熊係獸....)
另一枱係畜生 (豬都算係....養畜)

原文章由 Froggy_joe 於 08-7-10 04:12 發表
咪就係~~~
我地呢D小綿羊坐另一枱

男爵府

228前日摸住我個大肚腩:「媽媽有BB呀」(想C~)

原文章由 ellawyc 於 08-7-10 01:39 發表

平日只好日日食清粥青菜, 唔係個胃會同你抗議.....^^
我呢排都食要麥皮呀~~

[ 本文章最後由 060228 於 08-7-10 19:25 編輯 ]

男爵府

係動物園架, 妳個枱咪係野生保護區

原文章由 ellawyc 於 08-7-11 13:46 發表

喂你嗰日明明話係動物園, 家陣又改口....
好難捉摸呀!!!!!!!

首頁

尾頁

跳至