美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 想搵返呢個留言呀~~

我知你講邊隻....我都係因為佢咁講先買黎試下!!!

我用左2個星期左右效果都幾明顯唔錯,無再甩皮,又無咁多皺紋....個人係白淨而且有彈性左,個身&面又滑左好多下, 總括都唔錯幾好用....

queenielfm 我岩岩pm左比你啦!!

大宅

我就無佢咁犀利, 不過用咗之後我老公確實願意點我多咗, 唔知係未因為皮膚白咗又滑咗, 我覺得佢欣賞我多咗咁呀!! 而大家既感情同溝通就真係覺得明顯好咗好多好多囉....

queenielfm 寫道:
收到啦! thanks !!
等我都快d買黎試吓先, 希望我都有今既效果啦!但係會唔會真係好似佢咁,個老公/男友會愛你鍚你多左呀?

[quote]
mayyan1214 寫道:
我知你講邊隻....我都係因為佢咁講先買黎試下!!!

我用左2個星期左右效果都幾明顯唔錯,無再甩皮,又無咁多皺紋....個人係白淨而且有彈性左,個身&面又滑左好多下, 總括都唔錯幾好用....

queenielfm 我岩岩pm左比你啦!!
[/quote]

大宅

all......send 晒比你地啦..........

queenielfm, 我都試過要黎做面mask都幾work.....塊面滑左d , 我重用埋黎做手mask呀(我自己發明嫁hahaha... ), 又唔錯喎....無咁多乾紋,好似白咗同滑咗好多, 你都試吓呀.......

queenielfm 寫道:
我買左啦琴晚試左1次tim, 今朝果身d皮膚係soft左好多,
我仲試埋要嚟做mask, 又真係白左woo~~~!!!

大宅

amy625,

我都係咁樣full面, 不過我記得個sales姐姐話係用凍水唔係暖水喎!!???-(

而手mask就同full面一樣,不過我查晒d cream上手之後帶埋對即氣膠手套(用黎食野果d呢)局佢(我自己發明架hahaha......), 原來出黎個效果重正呀!

查面就係早晚查, 不過我日頭就+防晒咁law

總括呢隻cream都幾岩我用,而家覺得自己正左好多同有返好多自信tim,之前都分享過好多唔再多講啦睇返之前d分享啦....
[quote]
kithung 寫道:
3 個 feedback

[quote]
amy625 寫道:
mayyan:

我尋晚買左返黎試用sales姐姐教法方黎做面mask,非常乾燥的面終於好好多,額頭d乾紋好左d.

我想問

首頁

尾頁

跳至