跳至

首頁

尾頁

大宅

Hi 十仔,

我都參加!

1. 十仔 4A + 1B $880.01
2.dj.hkhk 2A+1B $440.02
3.EMILY_WONG 2A+1B $440.03
4.小天使 2A+1B $440.04
5.Gloriac1215 2A+1B $440.05
6.carmenaa 1A+1B $220.06
7. Lovelywinnie 2A+1B $440.07
8.小賓女 2A+1B $440.08
9. AdaChoi 2A+1B $440.09

[ 本文章最後由 AdaChoi 於 07-11-29 22:54 編輯 ]

大宅

Hi 十仔,

AdaChoi 已過了數, 請check 吓!

原文章由 十仔 於 07-12-10 13:30 發表
急急急 : 直至現在為止, 只有數十名媽咪已過了數, 我們只餘一星期, 我地就要交訂金, 如果我收唔齊所有媽咪錢, Party就要取消...(因為酒店方面, 要我們最少200人, 所以我必須有200人交齊錢, 我才可以繼續進行...

1. ...

大宅

報咗名,你應該知幾多號number!因為是自行將之前一個報名單copy & paste!

原文章由 bubbybrown 於 07-12-12 22:09 發表
Sorry, i can not find my name on the list? I have enrolled before.

大宅

Hi 十仔,

唔記得問你有沒有地方餵人奶呢???

原文章由 十仔 於 08-1-19 21:06 發表
1) 請已報名及未報名之媽咪, 請於1月20日前入數, 截止報名日期鐵定1月20日.....因我們要截數啦...至於詳情,麻煩大家去第一頁便清楚知道
2) Free Parking:暫時未能回覆, 因酒店方面, 暫時只是供應好小量, 而且我們要 ...

大宅

Thank You!!

原文章由 十仔 於 08-1-19 22:33 發表

放心...我會安排這個咁重要的地方架:loveliness:

首頁

尾頁

跳至