跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 jl118 於 07-12-19 07:27 發表

又有一個媽咪話join,8個應該無問題,不過依家改9/1號開始,有無問題?

hello,
can I be the 9th person on the waiting list then?
I will book to try their trial class first.
9/1 is wed, are you planning to take every wednesday 2:15pm?
For sharing, 尋日我去咗 mygym, 亞女都幾開心又大膽,乜都玩,又360度倒轉又跳. 但一班太多小朋友 (allows 最多15bb) so we had to wait for some activities ie. swings. 地點唔就腳. 每堂要$200,如你地上little dynamites也要這個價,這是另一個choice. 成堂都是玩及郁身郁細的活動,沒有靜態的活動,完堂後我及工人已攰晒,亞女在車上呼呼大睡! 十分適合想bb消耗體力的媽咪.
我知道還有好多這樣的gym, JWT,gymboree...

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 jl118 於 07-12-20 00:17 發表

Sorry 呀,我打錯,Sat 你得唔得呀?
Mygym 我返過試堂,$100幾抵,正價貴一倍呀 Little Dynamites $120 only 每班8人
其實一般西人教的course都要over $170,所以Little Dynamites遠啲我都想試下,依家識聽同講英文真 ...

sat都ok.
不過想試吓先join,依家返緊kindermusik program. 你有冇試過? 都幾好都係講英文架. 所以其實有得選擇.
gym嘅玩法唔同我地呢d,比較動所以好難compare.

首頁

尾頁

跳至