自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

cc & yuenfong : 馬鞍山都有, 唔使行咁遠. 自由topic有講. 不過七-十月才有, 錯過咗要等到明天summer囉.

原文章由 yuenfong 於 08-8-30 10:49 發表
雪文

thx
好正呀,不過而家開始忙喇,睇睇安唔安排到時間先得!
生日月, 開心過

水晶宮

點解唔食得 ?
唔難去, 你照文章個到指示去得啦. 不過最好呢二日, 明天初一.
或者八月十五個三天. 係潮退最耐的日子. 去之前上天文台网頁睇下個日幾時潮退呀.

原文章由 cc0524 於 08-8-30 10:43 發表
嘩~~~~~~~ 好正呀!!!

真係掘到咁多架????? 食得架?????
難唔難去架???
生日月, 開心過

水晶宮

各位早晨 !

sharon, 正呀 !! 幾時一齊去, 下個月去慶祝我生日

原文章由 sharonchoi 於 08-9-1 09:02 發表

補充 :益田假日廣場系華僑城歡樂谷附近
生日月, 開心過

水晶宮

代荅 : 多多應該無去到.

原文章由 sharonchoi 於 08-9-1 09:01 發表
Good Morning, 各位

多多

唔好意思, 我星期六六點幾先上深圳, 個晚你地去佐邊度食飯呀?

生日月, 開心過

水晶宮

JJA,我 pm 俾你.

原文章由 JJA 於 08-8-31 18:43 發表
姊妹們, 我喱2日入BK 都 Hang Hang 地机, 可能有毒, 唔知佢幾時會C! 所以我拿拿淋去 MSN 開左個 window live a/c, 請問响果邊掂先揾得番你地ar??我怕有日 BK C 左同你地失散ar! ...
生日月, 開心過

水晶宮

各位幫幫忙, from 我的朋友.

URGENT: See if you could help to ask other Yau Tong mummy if they have the following English story book that the only one I can't for my P2 boy.

Bears, Bears, Everywhere Creative Teaching

Many many thanks.
生日月, 開心過

水晶宮

sharon,如果你去開文批的話, 可否同我去睇買有無純黑色髮飾呀 ? 有的話同我買返來就得啦. 唔急加, 如果你咁巧陪朋友去的話.

唔該.
生日月, 開心過

水晶宮

AMY: 今次匯豐濕地日係 27/9呀, 我申請咗啦, 但多數唔得閑, 因我囡家長會, 同埋我要返工, 又要調短週, 點搞呀

http://www.hcp-ecogala.com/wetland/chi/index.jsp
生日月, 開心過

水晶宮

JJA, 好鮮甜呀. 但第一日無沉到, 有沙同超咸.

多多昨日去咗白石, 唔知點呢 ?

原文章由 JJA 於 08-8-31 18:37 發表
嘩! 雪文, 真係鄧你興奮呀! 掘倒咁多, 你地一定玩得好happy! 好玩過去迪廸尼la, d 蜆鮮甜嗎?

http://byfiles.storage.live.com/y1pvtxi-5lPxhqmizry7cMmt6IvLBnS9TGV_yCRwT ...
生日月, 開心過

水晶宮

bobo, 亞哥會管好細佬的, 放心啦.

原文章由 bobo 於 08-9-1 10:37 發表
各位姊妹早晨, 今早係港鐵詢問處見到有本福田玩樂小冊子, 可以免費取閱呀, 唔好執輸, 好去拎返本啦!

細仔30號已開學, 我就好無聊咁坐左3個鐘家長會, 差 d 訓著咁滯, 大仔今日第一日風紀站崗, 佢仲 ...
生日月, 開心過

水晶宮

唔會掛, 你同細佬講, 係學校個個唔係佢亞哥, 係風紀. 佢一定要听話加.

原文章由 bobo 於 08-9-1 11:25 發表

我怕返來聽佢地互相投訴咋
生日月, 開心過

水晶宮

我仲未PM, 而家去做.

原文章由 bobo 於 08-9-1 12:20 發表
JJA, 你收唔收到我 PM 呀?
生日月, 開心過

水晶宮

bobo : 呢排我佬都無買奶. 上去唔得閑去超市.

今朝原本我帶咗支酸奶返公司飲的. 諗諗下自己唔舍得, 都係留返俾仔女飲算啦.
生日月, 開心過

水晶宮

sharon,唔緊要加. 不過香港都褔田的price差太遠. 我係文批買三元一對. 香港要件5.-一隻. 但係文批幾乎無純black囉. 下次我諗不如我上去同老板娘講叫佢入貨時同我睇下, 有就入返來, 咁打電話我過去攞.

原文章由 sharonchoi 於 08-9-1 11:53 發表

OK. 希望我記得啦. 有個同事叫我同佢買奧運開幕禮DVD, 我都忘記佐.
生日月, 開心過

水晶宮

而家放學未呀 ?

我囡返咗來啦, 無問題, 真係好啦.

原文章由 bobo 於 08-9-1 12:37 發表

哈哈, 我叫左細佬, 係班房唔好大叫哥哥, 我怕亞仔太熱情, 一見哥哥開心得滯大叫呀
生日月, 開心過

水晶宮

bobo, 而家點啦, 小朋友返咗屋企未 ??

原文章由 bobo 於 08-9-1 13:56 發表
我兩個仔同另外一個同學仔仲未返到屋企呀, 追問校車, 話佢地上錯車, d 校車亂晒大龍, 離晒譜架, 直頭搵唔到人問
生日月, 開心過

水晶宮

我都見你唔到. 無人add我呀

原文章由 JJA 於 08-9-1 14:21 發表
bobo,

我e+ login 左la
生日月, 開心過

首頁

尾頁

跳至