跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

原文章由 kawaiimama 於 08-7-29 16:47 發表

得兩個鐘咁少咋...
食得嚟都冇時間吹水...

唔緊要啦....有時間可以行下街....

Bonnie ... 我記得 HK hotel 好似有TB.... 如果係...食完可以行
harbour city.. .

男爵府

畀面勳章

咁啦~
sorry, 媽咪生日會係為左比媽咪去鬆一鬆, 所以係唔侵bb玩嘅~
就定tea buffet啦, 日期就一係8月23日, 一係9月7日, 報名時報埋邊日, 咁多數服從少數啦~

1) bonnie 23/8 or 7/9 ...
2) waiwai 23/8 or 7/9
3) 日落 23/8
4) mushroomn 23/8 or 7/9
5) bebe0123 23/8 or 7/9 (夜晚唔得)
6) kawaiimama 23/8
7) JoyJoy 23/8 or 7/9

男爵府

畀面勳章

唔該各位靚太confirm係咪真係去到, 因為要book左位先, 而帝京係要比deposit嘅, 為免麻煩, 唔洗大家比deposit喇, 不過盡量都唔好放飛機, 唔該晒~~~

8-9月媽咪生日會如下:
日期 : 23/8
活動 : tea buffet
地點 : 旺角火車站帝京酒店花月庭$148+10%(有反對可提出)
時間 : 3:30 pm - 5:00pm

1) bonnie ------------------------OK
2) waiwai
3) 日落
4) mushroomn
5) bebe0123 (13/8)
6) kawaiimama--------------------ok
7) JoyJoy (15/8)-------------ok
8) Elsa
9) cankenbb
10) takuprio
11) miffy (28/9)
12) siuyauyau
13) JanisLeung

男爵府

畀面勳章

原文章由 kakashi 於 08-8-1 13:57 發表
我要CONFIRM吓個日下午有冇人幫我揍B先~mouth:

我唔理您點攪....點都要出嚟見下我地.......

男爵府

畀面勳章

原文章由 bonnie1013 於 08-8-1 14:23 發表
joyjoy,
你果條X揹帶好用嗎? 淘寶賣$48一條呀~~

我用左一次咁大把.....$48... 買啦.....平平地...我係HK 買...要件$80......

男爵府

畀面勳章

原文章由 bonnie1013 於 08-8-9 09:27 發表
嘩!唔係fa~ 開口中 六合彩又唔見我中

男爵府

畀面勳章

原文章由 bonnie1013 於 08-8-9 11:43 發表
偷笑??
整個紅白藍過你吖喇!!:;pppp:

LV 紅白藍 ...好貴架 wor......
......但係 out-dated 喇......

男爵府

畀面勳章

原文章由 waiwai1234 於 08-8-9 10:59 發表

係到笑人:;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp:

開心.....好開心......有生日會麻.......

首頁

尾頁

跳至