親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

ilikethis2005 發表於 15-5-22 22:35
一朝9點幾到埗就出發去KK Open Zoo…

雖然係曬到嘔,但係好值得去,我好多動物都未試過咁埋身見…

吾好意思, 請問点解揀去 Open Zoo呢?

因為我地考慮緊去 Safari World 定去 Open Zoo 好D。Thanks!

男爵府

ilikethis2005 發表於 15-5-23 07:30
我包左車去酒店途經open zoo,但唔包埋入。

門口有golf車租,bht400頭一個鐘,之後每個鐘bht200.

請問入場費幾多錢? Thx.

男爵府

ilikethis2005 發表於 15-5-23 07:34
我無睇過bkk果個,因為一開始plan果陣已經睇到有jm介紹由機場去kk open zoo係最方便。

呢個zoo好少人去, ...

係呀!我就係睇到有jm講過由機場去kk open zoo再入芭堤雅會順路D, 橫店又旱機到有時間可以去埋。但又見到有 JM 話 Safari World 有得餵長頸鹿, 有 show 睇. 所以吾知去边個好。

請問open zoo 你餵左咩動物? 呢度有無show 睇呀? 同埋有無响Zoo 入面午歺呢?

吾好意思,咁多問題!Thanks.

男爵府

ilikethis2005 發表於 15-5-24 07:41
繼續分享…琴日去左art at paradise.

好好玩,同埋好近市中心,有小朋友既,值得一去,我個仔玩得勁開心!

How Long you stay in Art at Paradise? Thanks!

男爵府

ilikethis2005 發表於 15-5-27 15:36

今日係大人悶蛋日,因為plan左同阿仔去kidzania,建議有2個家庭去會好d,咁樣可以1 ...

請問你係米大人一同買飛入場, 但可中途離場之后再入, 揾番D細路呢?

因為我地就係兩家人去, plan 緊 分 上下半場 各一家去做 spa 或行街 輪流睇住D細路, lunch就合响 Kidzania 入面食, 玩完就齊人去晚歺 & 行街。

咁 Plan OK 嗎?Thanks!

男爵府

ilikethis2005 發表於 15-7-3 07:53
我地比較早起身,9點正已經游緊水等d sir滑梯開,到lunch阿仔都叫肯上水走。所以我無係酒店食過lunch呀。

...
請問你通常出去邊到食lunch 呢?有無好介紹呀?

Thanks!

首頁

尾頁

跳至