自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

無,我改左用支付寶比錢,安全d,過數要入code

珊瑚宮

Jessicawong818 發表於 21-3-19 10:45
請問支付寶點俾錢?我上年12月試過一次,但話支付寶不支援,最後用信用咭俾錢;最近D人都話信用咭被盜用, ...

我記得以前無,上個月買野比錢就見到有,只要綁番自己個支付寶,下次再比錢一按就收到sms,入code就得

珊瑚宮

回覆樓主:

我12月底先用支付寶,唔知幾時開始有,sms係咁,好快好安全,入支付寶睇記錄會見到即扣

珊瑚宮

fongchan0926 發表於 21-3-19 13:25
請問怎樣去取消信用卡資料

係app入面,my ac,profile,payment

珊瑚宮

fongchan0926 發表於 21-3-19 13:36
我按入去個人資料,只有郵箱和密碼有資料,其他名地址付款方式都是空白的,這樣是否已給人盗用
...

依頁無野,應該你無save低資料,可以試下模擬買野,睇下有無要求你填信用卡資料,每次要填就應該無save低

珊瑚宮

fongchan0926 發表於 21-3-19 13:36
我按入去個人資料,只有郵箱和密碼有資料,其他名地址付款方式都是空白的,這樣是否已給人盗用
...

同埋有save低都唔等如已經比人盜左,只係app有資料,有可能比人拎左姐

珊瑚宮

bobomia 發表於 21-3-19 17:52
不定期更改password會安全d呢?

係,作長d

珊瑚宮

Jasmine-4711 發表於 21-4-7 11:57
用支付寶付iherb有冇手續費?

唔使

首頁

尾頁

跳至