自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

本身之前一直沒用過埃瘋,現電話已用三年有多,近日壞機頻密。
適逢新埃瘋快將推出,朋友勸喻考慮買, 因現在什麼品牌新機都好貴,不如買部穩定嘅。
我唔明,發覺啲人真係每代埃瘋都會買,一出就換機,係咪有需要追得咁?
本身已有的你們,會換嗎?
我買手機重要睇個樣 ,如果醜過舊款,我可能會考慮買上一代

珍珠宮

引用:想,等左好耐有部大mon, 但價錢太貴,聽聞o

原帖由 姬絲汀汀 於 14-08-31 發表
想,等左好耐有部大mon, 但價錢太貴,聽聞over7k, 以前啲6千蚊機一出我就買,身邊朋友個個玩手機下下換新款 ...
我唔係追手機嘅人,唔介意別人說我用爛機,不過最近部機壞得緊要,兼慘到打去該品牌公司,想話買舊原裝電都話無再入貨所以部機應該差不多先要換。
咁換當然想買較新的。
但有時唔明,點解用開嘅,好似著魔咁,必要一代一代買?

珍珠宮

引用:講真我無咩興趣

原帖由 Dwmn 於 14-08-31 發表
講真我無咩興趣
但我的機。。好似就來。。。。。

珍珠宮

引用:吾會,佢新既功能好像吾多用得上,但會等6

原帖由 mrstangdorothy 於 14-08-31 發表
吾會,佢新既功能好像吾多用得上,但會等6出佐5S降價買5S,吾係追機之人
6有乜新功能?

珍珠宮

引用:100��ure ... target 64g

原帖由 小可愛11 於 14-08-31 發表
100% sure ... target 64g
嘩!咁大容量?? 我現在8G 都用唔曬

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 YEOMORGAN 於 14-08-31 發表

原帖由 姬絲汀汀 於 14-08-31 發表
其實客觀講,apple係有佢優點,我自己當初好爭扎由ip轉去***,用過2個牌子,c6又用過sony and LG, 最後覺得a ...
我用HTX,覺得好用,因為要求較簡單。 只是換機會想換較新的, 都會用一段時間

首頁

尾頁

跳至