基督家庭

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

引用:Quote:yuexu+發表於+14-10-3+12:59+捐比我

原帖由 企鵝BABY 於 14-10-03 發表
呀!!!! 舊課本已經拿去賣了.
玩具就可能還有些好的,但不多.
下次我會記得留比你

生命影響生命
[fly]「審判自己要比審判 別人難得多了。如果你能很成功的做好這件事,你就真的是一個具有真正智慧的人。」[/fly]

珊瑚宮

引用:回覆+hero1234+的帖子在BK這些年,+我一直見

原帖由 pyjess 於 14-10-05 發表
回覆 hero1234 的帖子

在BK這些年, 我一直見到, 天父愛我們每一個
阿們

生命影響生命
[fly]「審判自己要比審判 別人難得多了。如果你能很成功的做好這件事,你就真的是一個具有真正智慧的人。」[/fly]

珊瑚宮

引用:我基本不車望一家返教會,她一家當作我基督

原帖由 hero1234 於 14-10-06 發表
我基本不車望一家返教會,她一家當作我基督教嘅人是病毒。要太太轉信,想激死她父母嗎?她們連我嗰女信仰都 ...
神必看顧你地關係
當初你地點相識?

生命影響生命

珊瑚宮

各位晚上好
以馬內利.

生命影響生命

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由+yuexu+於+14-10-07+發表各位

原帖由 企鵝BABY 於 14-10-07 發表
小王子,晚安!神同在
企鵝 我地教會近來應該有幾晚無晚堂,我11月首個星期五上台分享好驚好耐無上台講野

生命影響生命

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由+yuexu+於+14-10-07+發表企鵝+

原帖由 企鵝BABY 於 14-10-07 發表
哦…咁再約囉,來日方長
上台分享好好呀!我都試過企上大台榮耀神。我們帶領成日都話越驚的人越有恩 ...
唔得啊 約你我分享前食過飯定驚

我分享之前同朋友同拾荒婆婆們經驗

生命影響生命

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由+yuexu+於+14-10-07+發表唔得

原帖由 企鵝BABY 於 14-10-08 發表
ok ok
幾時食都得

生命影響生命

首頁

尾頁

跳至