親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Hard rock 既床夠二大二小住?或有冇其他hotel介紹?謝謝

子爵府

引用:HARD+ROCK+我都是兩大兩小住,有滑梯玩。Go

原帖由 ktp-lkm 於 14-03-18 發表
HARD ROCK 我都是兩大兩小住,有滑梯玩。

Golden Sands 加床不用加$,而且早餐豐富好多。但無滑梯!
兩間你覺得邊間舒服d?
Hard rock 你訂那一種房?double or twin bed?係網見double bed頂多瞓二大一小,如加床我買package要收阿仔佔半房$...好唔抵,點好呢⋯

子爵府

引用:你幾時去?仲未諗住邊間呀?

原帖由 ccyin 於 14-03-18 發表
你幾時去?仲未諗住邊間呀?
Easter出發!hotel已揀hard rock但煩緊吾知book咩房,因見張床大細,好似吾多夠我地一家四口

子爵府

引用:我都+book+咗+hard+rock+,今個星期六出發+

原帖由 vassicasuki 於 14-03-19 發表
我都 book 咗 hard rock ,今個星期六出發 , 但仲未揾到包車司機 ,各位 jm 有包車司機介紹嗎 , ...
Oic.你book左那個房間?檳城好細有需要book司機?我朋友話帶我地周圍食食食

子爵府

引用:Quote:原帖由+Jomei+於+14-03-19+發表Oic.

原帖由 vassicasuki 於 14-03-19 發表
我 Book 咗三晚 Hard Rock Deluxe seaview Room , 因一家大細七個人加有小朋友 ,想舒服啲機場來回接送 , ...
你幾時出發?你甘多人當然租車舒服和划算d,我好在有penang朋友帶住玩,所以吾駛book車

vassicasuki  星期六出發啦   發表於 14-3-20 04:20

子爵府

引用:我見佢普通房係29+sq,床應該有3.5\",你d小

原帖由 ccyin 於 14-03-19 發表
我見佢普通房係29 sq,床應該有3.5",你d小朋友不大,夠訓啦,有隻有子父床又好貴

...
我8歳和2歲多,可能book twin bed再加bb床好d

子爵府

引用:Quote:Jomei+發表於+14-3-19+10:51+我8歳和

原帖由 ccyin 於 14-03-19 發表
係呀, 其實唔加BB床都得, 因為加左就冇咩位走動
原來係兩張單人床=twin bed,所以要加bb床好d我吾想訂三人房太貴啦!

子爵府

引用:我二大一細都book咗hard+rock,Easter+出發 +

原帖由 smellycat 於 14-03-20 發表
我二大一細都book咗hard rock,Easter 出發
我又係Easter出發,住hard rock,你幾號出發呀?

smellycat  20號  發表於 14-3-21 21:20

子爵府

引用:Quote:vassicasuki+發表於+14-3-20+17:23+

原帖由 ccyin 於 14-03-20 發表
唔洗客氣啦, 我既資料都係呢到既jm介紹架 玩得開心d喇... 返黎report下間酒店呀, 想知酒店環境同埋 ...
等我又寫底先

子爵府

引用:放心哂+++係bk+jm介紹揾到包車司機啦,另再

原帖由 vassicasuki 於 14-03-20 發表
放心哂 係bk jm介紹揾到包車司機啦,另再 book埋二晚 golden sands , 我啱啱係hotelclxx 見到 8 ...
好抵呀!我又去check下價先

子爵府

引用:Quote:原帖由+Jomei+於+14-03-21+發表好抵

原帖由 vassicasuki 於 14-03-21 發表
真係好抵 你快啲上去望吓啦 !同埋你登記埋佢個網站 ,有平酒店佢會通知你架 。。我就係咁 ,買到平 ...
請問你從檳城回港?Hard Rock ok?

vassicasuki  講真hard rock真係麻麻地好住 ,徧遠咗周邊無食市夜市,房同一般酒店無分別,twins room係普通標準房,反而我住 golden sands先,變咗有比較,房大床大同有超大梳化 ,夠一個大人瞓,而twins room 一張床已經夠大,   發表於 14-4-6 02:11

子爵府

引用:但我見hard+rock經agonda只可一個小朋友,

原帖由 jt09 於 14-04-02 發表
但我見hard rock經agonda只可一個小朋友,請問你在邊度book
我經相熟agent訂hard rock 兩大兩小又ok wor ,但小朋友就吾包早餐和床

子爵府

回覆:vassicasuki 的帖子

Hi Vassicasuki,我book左Hard rock sea view twin bed with balcony,同你一樣?你認為hard rock既twin bed夠兩大兩小瞓?其實我自己都like住shangri la

首頁

尾頁

跳至