跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Hi 各位住匯景mama,
我住o左匯景年半, 而我bb剛剛13個月, 請多多指教

Hi SATSUI
我仔仔同你bb差不多大, 你bb是boy or girl呢???
我都想知附近邊到有playgroup for around 1 years old baby???

複式洋房

Hi Hun_ma,

I search a playgroup near APM. I will try one lesson on Feb 16. It's name is Tiny Seed Kinder Studio and the website is www.tinyseedstudio.com. You can take a look.

原文章由 Hun_ma 於 08-2-5 00:56 發表

My baby is boy ar , yes i am looking for 1.5 years playgroup and n1 as well, but i haven't search the info yet

複式洋房

Hey Hun_ma,

:恭: :喜: :發: :財:
I have one naughty boy named Sunshine and he is 14 months now. He will try the course is KM Village (Cock-a-doodle-MOO). This course is for the age between 6 & 18 months, so it is suitable for your son.
What is the name of your son??? Still crawling or trying to walk???

原文章由 Hun_ma 於 08-2-8 21:30 發表

HI Emily A,
Thanks! which couse you will take? My son is only 1 year old, so i will try to call them any course suits him. How many kids you have? and how old is/are them?

複式洋房

Hi Hun_ma & Satsui,

遲了報告今次trial class之玩後感, 因業主唔續租所以忙於找屋搬, 現在好煩bb又細我唔想佢要適應新環境, 大家有無好介紹呀???
講返trial class, 環境&上課情況, 課室100呎多d, 室內清潔, 無窗但有空氣清新機. 老師叫auntie wan, 佢地話佢係澳洲返來, 講英文發音ok. 5family一班total 15, 我覺得好好, 人數唔多而且好多playgroup只可一人部上課, 佢可以俾daddy & mami一起部. 上課全程都是唱歌加親子遊戲, 我上果堂主題是up & down, 就俾bb用不同的物件加唱歌跟節拍follow個主題, 如用shakerbbrhythm向上向下shake. 大至上我都覺得ok, 但我老公就覺得bb唔投入(bbo左一半就走來走去自己有自己玩)同覺得價錢貴(45分鐘一堂要件$160). 所以我找緊其他playgroup, 你地有無suggestion???

原文章由 Hun_ma 於 08-2-15 11:14 發表

Hi Emily A,
My son called "Kwun Yin" this is chinese name, i haven't decided the english name for him yet. Anyway, he is now nearly 13 months but still can not walk ar :cry: i am bit worrying of hi ...

複式洋房

我都想知clubhouse playgroup是否ok?

複式洋房

免費送出 Pampers 輕鬆穿$10現金劵

我有3張 Pampers 輕鬆穿 $10現金劵, 全部均是 30/6/2008 到期, 由於我自己用唔到, 又唔想"side"咗佢, 所以免費送出

如有興趣, 可pm俾我, 約時間取 (藍田)。先到先得

複式洋房

Hi Bonnie,

今期會所又開辦Playgroup, 所以想問o下你小朋友上堂情況及過程, 請俾d comments啦... Thanks!!!

原文章由 Bonnie 於 08-4-11 20:36 發表
我之前留左位, 今日會所通知 , Playgroup 今期開得成班, 問我係咪cfm ?

有無媽咪之前玩過會所既 playgroup, OK 嗎 ?

見o甘耐都無人俾comments, 我今日報o左名, 5月開課,上完堂後再你o地啦 !

複式洋房

Hi LokLok89,

匯景商場有間新的裝修舖, 就係巴士總站商場出入口位, 你可至電94324361找林師傅問o下.
我上個月搬屋時, 我業主找佢整廚房櫃, 但入伙後又發現水喉, 電制, 牆身及鋁窗都有問題, 業主叫我有什麼問題就找佢, 佢好老實 & 交代.

原文章由 LOKLOK89 於 08-6-26 01:19 發表
請問有沒有相熟維修鋁窗師傅介紹

複式洋房

Hi Hi 各位媽媽,
請幫忙,藍田區有無平靚正洗冷氣介紹??? Thanks!!!

首頁

尾頁

跳至