美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆 momotam168 的帖子

我係自由報料留左言,呢條友仔呃人架,我比佢呃左$150-,yahoo又話唔關佢同喎..$150-比佢執藥啦,妳個朋友比左幾多錢? 詳情妳去自由報料search下"yahoo騙子賣家"個topics...講起都仲嬲!

豬仔mama  係呀,嗰個正pk~我都賴過野~  發表於 11-10-20 12:48
momotam168  我search左, 但搵唔到呀  發表於 11-8-24 15:21

別墅

係呀,結果當然無收到貨啦...比左錢10日又唔覆我,追極都唔覆,跟住我話報警佢先覆,仲話我個百幾蚊嘈嘈閉! 其實yahoo好有問題,我bid完比晒錢後,條pk取消左個bid,yahoo話因為咁所以唔關佢事喎,有咩野可以報警!

別墅

知唔知點解咁多評-->一定係自己打,真正既賣家(例如我)因為bid完比埋錢後條pk取消我個bid,咁我就唔可以打到劣評比佢...yahoo其實好有問題,bid完都比條pk取消... 原來咁多人比佢呃過,佢未好肥仔囉?! 好心yahoo收到咁多complaints就close佢a/c啦,仲係度害人! 佢yahoo id 係 : melody_heart_xxxx (唔好打咁清楚,條pk好like話人誹謗)!
* 記住揚開去,等佢唔好再呃人!

別墅

其實yahoo應該要stop佢啦,明知佢呃人,仲比佢咁樣做!

首頁

尾頁

跳至