網購天地

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

搬倉前用過兩次係慢左, 平時今發明至, 而家係後至, 搬倉後未幫趁過。
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

tammy2008 發表於 19-10-19 17:24
唔係話14號發18號到咩?

你而家仲未收到貨呀??

Me too, 14號比錢, 15號發, 話18號到, 我而家仲等緊, 今日19號都未有, wts 又唔覆,, 直至我問佢係唔係執左笠, 就即刻彈左果篇會遲通告比我, 再問就無覆了, 以前客服唔係咁的, 以前好快會解決的, 我仲買左蘋果, 呢次等收蘋果汁

一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

翡翠宮

tammy2008 發表於 19-10-19 22:03
你箱雲南食晒啦? 十一月中提議你試下訂山西運城臨猗蘋果, 泊得住新疆蘋果咁甜(同是富士種) , 而且好香 ...

雲南蘋果一早分曬了, 新買左箱 新疆蘋果, 無預咁早到, 咁就中招了, 以後唔敢貪平, 用番新世代算數, 昨晚9點終於通知我有貨攞了.

翡翠宮

tammy2008 發表於 19-10-20 09:54
新疆貴野更加唔好博呀親, 好食記得分享吓

我買的很cheap 30幾元唔知真疆定假疆

翡翠宮

WBB811 發表於 19-10-22 23:59
咁我嘅貨咪凍過水?我10月6號打包,到今日都係未收到,whatsapp 又唔覆。自提點個到叫我以後唔好用貨多多(e ...
上佢FB睇, 有幾個人話唔見左貨,我21號去自取站都聽到有個男人話唔見左300元貨。

首頁

尾頁

跳至