自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

sabun 發表於 18-8-5 00:33
那兒有,我而家在海岸城

文心五路33号海岸城购物中心5层535号商铺
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

sabun 發表於 18-8-5 07:03
收到!
有乜必吃之選?

去大眾點評看一下呀
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

翡翠宮

lyh80115 發表於 18-8-5 17:19

無,即使我食牛,試過一次唔會再去!希望有海鮮、羊肉等等 ...

羊肉我鐘意中發源,的烤羊排 仲有佢的酸奶都好正.

翡翠宮

I9528 發表於 18-12-16 15:58
應該唔同啩
美團好似係另一個團購,我地上次食食下,係咁 encore 生牛丸,個經理見我地咁癲喪,就主動話幫 ...
大眾點評就有賣美團票呀, 每100元減12元, 另外晚市仲每100減22添。

http://www.dianping.com/shop/93684160

翡翠宮

I9528 發表於 18-12-16 19:24
但我無大陸支付寶 / 微信錢包,買唔到
係呀, 要用大陸支付寶或微信比錢, 而且用唔曬有得退錢的。

翡翠宮

tinlong22 發表於 18-12-18 10:28
唔知深圳灣個邊有無推介呢?

花園城有間上海老棧不錯, 佢的生煎包超水準, 好正, 連羅白皮都做得好食過人, 在深圳灣口岸搭M409五個站, 在蛇口沃尔玛下車, 順便行埋超市及迪卡隆。

tinlong22    發表於 18-12-18 15:32

首頁

尾頁

跳至