自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

5個人來你屋企住, 你屋企係古堡呀, 邊有咁多地方比人瞓教作息, 早上排個廁所閒閒地半粒鐘, 突然要煮多五個人飯, MY GOD你老公有冇諗過呀??
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

HugoBBMa 發表於 19-6-3 21:58
我老公話妹夫一家要慳錢 唔租洒店 我老公又唔好意思話唔得
嘩, 呢個妹夫咁縮骨, 慳自己來痴你地, 又食又住, 真著數。

meow_day    發表於 19-6-4 13:49
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

翡翠宮

kc_01k 發表於 19-6-3 22:07
傻的嗎?9個

99係屋主定你地?如果99係屋主,佢話事,咁我會搬開一排,我情願豪比佢。
係啦, 比我都去幾日玩, 唔好在香港呀, 無啦啦要我服侍多班大帝, 又煮又洗, 我又唔係呀四。

翡翠宮

幸福花 發表於 19-6-3 23:13
想悭錢去露營

無營位啦, 比大陸人霸曬長住.

翡翠宮

佢地有五個人, 咁幫佢地卜麥理浩夫人渡假村啦, 又平又有食住。

首頁

尾頁

跳至