爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

男爵府

車價十五萬九~加$3660合金輪圈及高級音響系統(包括首次登記稅);Sale 話送雨檔、 冇咩興趣、再傾就以$3390改皮座椅、尾數一千元左右佢出!老公話最憎Sensor 、要來冇用!其實仲有咩嘢屈到個Sale 呢?(已俾$10000訂金、五月至有貨到)

男爵府

回覆:Toyota Ractis Young

前後二十分鐘就攪掂、衰趕時間~

男爵府

架車五月先到!等等等

男爵府

預咗冇啦等到冇咩期待心情了

男爵府

Ractis 到手差不多一個月了! 最後個 Sale 主動平左 HKD2xxx , 佢話唔知咩 special discount for insurance.

可能我屋企又有人想換車, 佢想多D 生意佢卦!

男爵府

俾大訂時佢又話送雨檔、地毯!不過C6覺得冇用、自己又訂造了3M地毯(跟車型號Fit 位$800套), 所以冇要佢D贈品!點知最後取車前自動平咗$2xxx保險! 你再試吓同佢傾吓仲有咩Offer啦!加完價點都有番少少甜頭卦!

男爵府

回覆:georgewong237 的帖子

如果細腳油行環保就唔多夠要係斜路中再比大腳小小油

男爵府

georgewong237 發表於 12-6-16 20:43
回覆 manman1126 的帖子

How much per km ? thank...
未計算過呀 (落地一個月多, 都未夠1000km)! 不過個 Sale 好似提及過1.2 per km.

首頁

尾頁

跳至