懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我今晚入院啦! 聽日就到我啦!

琴晚都係訓唔到, 可能我太緊張掛, 我依家好攰, 但我都忍住唔訓, 我驚訓咗, 今晚訓唔著呀! 我希望今晚可以一覺訓到天光, 一醒就推入手術室....

大宅

原帖由 siukoko2 於 09-7-31 10:15 發表

咁我都係去下醫院check下

咁你快d去check下啦, 冇事o既....放心....

大宅

原帖由 muibe-ma 於 09-7-31 10:50 發表

好戥你緊張! 好快見到小b. 如果我係你. 可能今晚都會瞓唔著...

我已經由琴晚開始訓唔著啦.... 我估我今晚都係訓唔到....最慘係到時一個人喺醫院眼光光望天光呀!

大宅

原帖由 jelly-pudding 於 09-7-31 10:52 發表

Mincola, 加油~ And enjoy your big big dinner tonight!!!

jelly,

thanks ar!

我c6琴晚幫我決定做全麻啊! 佢擔心我一個人驚....

c啦...我今日仲有肚痛, 一痛就要去痾個種, 我都唔知今晚可唔可以enjoy個dinner添...., 不過我頭先落街買咗杯雪糕一陣間食....

下個星期就到你啦!

大宅

原帖由 princessash 於 09-7-31 10:58 發表
我瞓醒喇.....

Mincola

加油, 等你好消息!

Siukoko

你入院 check 下啦, 唔使心掛掛.....

Ada

呵呵呵未生..... 我仲以為你真係咁冇雷泵抵我添....

好...如果醫院可以上網, 我就上嚟bk啦..., 如果唔係, 就等我下星期出院時,再上嚟啦.....

大宅

原帖由 ceciy1006 於 09-7-31 10:59 發表
加油, 努力吖.............

ceciy,

thanks ar! 我要好好珍惜依家bb在肚裡郁的感覺, 佢聽日出咗嚟之後, 就會冇呢個感覺lu....

大宅

原帖由 sweetcutecat 於 09-7-31 12:05 發表
加油呀, 等你好消息...

thanks ar, sweetcutecat

大宅

原帖由 jelly-pudding 於 09-7-31 12:05 發表

你可能太緊張所以肚痛,我次次一nervous 就係咁.

我呢幾日都有食ice-cream ^0^

放鬆心情迎接BB啦! 我個C+ 唔俾我全麻要半麻,好驚.

我轉頭去snoopy0520屋企拎肚紋膏 & 睇BB &貓貓. 之後再約左家姐細妹媽咪去青衣行 ...

希望唔好再肚痛啦, 唔想喺醫院成日去toilet.....
你叻叻呀...半麻...加油呀!
你真係勁, 都仲成日可以去街, 今個星期放產假, 我除了落樓下食野, 都冇出過去...

大宅

唔見咗豬仔同雨晴b, 唔通佢地去咗生?

我執完走佬袋, 依家冇野做好悶呀! 依家等c6放工回來接我出去食飯, 就入院, 仲有成3個鐘, 都唔知做咩好....

大宅

原帖由 alsan 於 09-7-31 15:31 發表

你就好啦, 聽日見到可愛的bb!! 我個b囡唔知几時先肯見我

生咗b仔出黎後, 我就唔可以再做女皇叫c6服侍我啦...

大宅

原帖由 高齡牛師奶 於 09-7-31 15:33 發表
嘩.我今日office好忙好忙呀...boss又發癲~

有睇 post但無時間回...

size唔錯噃.6.13 磅....36w4d...我聽日37w1 去張智到產檢...唔知有幾大呢.......

牛c9,

你好番未呀?

首頁

尾頁

跳至