派對情報

跳至

首頁

尾頁

別墅

鋁箔汽球link 包郵咩???
順豐到付~~

洋房

珍珠宮

好媽媽勳章

樓主,多謝你介紹,今日d汽球同氦氣運到黎,我試左充,成功左!好正呀!

meloeskie2  我都想訂多罐氦氣,不過最近嗰個賣家好多唔包郵去香港,所以唔訂住  發表於 12-5-18 16:32
meloeskie2  唔好客氣!希望可以令你個party更開心!  發表於 12-5-18 16:31

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆 maggielau0705 的帖子

佢只包送深圳,我就叫佢SEND去深圳集運,連埋我訂另一間汽球一齊送黎香港~

meloeskie2  Good!  我唔識集運,分開兩次送  發表於 12-5-23 16:13

子爵府

認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

其實想問下甘樣order, 自己買氫氣球+gas, 成本大約幾錢一個波呢?
因為我見玩具反斗x有d一支支氫氣球仔買, (即細細個連支棒個d), 都係十幾元一支, 諗緊會唔會這個方便d, 自己又唔使搞甘多野呢?

男爵府

回覆 ms.coffee 的帖子

其實你預自己買氣黎泵都要成$20個架,都唔係超平,不過我自己鍾意玩氫氣球,所以貪得意買黎搞吓,又可以逗小朋友開心! Toysrus 嗰d會唔會飛架?

子爵府

認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

引用:回覆+ms.coffee+的帖子 其實你預自己買氣

原帖由 meloeskie2 於 12-05-23 發表

其實你預自己買氣黎泵都要成$20個架,都唔係超平,不過我自己鍾意玩氫氣球,所以貪 ...
唔識飛架,一支棒揸住個d,好細個咋!

珍珠宮

好媽媽勳章

我地講緊入左氣,識飛個D渦~~ 我訂D汽球18吋,年宵賣成70-80蚊個果D,加埋D氣,一個大約$15左右~~小朋友收到個個好開心呀~~

大宅

引用:回覆+ms.coffee+的帖子 我地講緊入左氣,識

原帖由 maggielau0705 於 12-05-23 發表

我地講緊入左氣,識飛個D渦~~ 我訂D汽球18吋,年宵賣成70-80蚊個果D,加埋D氣,一個大 ...
Maggie, 請問你訂那一間氣球?因我是新手未淘過,想問問運輸時間要預幾耐?有無什麼要留意?

大宅

好媽媽勳章

maggielau0705 發表於 12-5-18 16:51
回覆 maggielau0705 的帖子

佢只包送深圳,我就叫佢SEND去深圳集運,連埋我訂另一間汽球一齊送黎香港~ ...
Maggie, 請問你用深圳邊間集運呀???

民房

HI, Maggie, do you mind to tell me more about the whole processes ? (how to order it and deliver them to HK). If possible, please also give me the courier website or phone no for arrangment.

P.S. My daughter's birthday party will be hold on 1-Jul.

Thanks !

男爵府

maggielau0705 發表於 12-5-23 22:57

我地講緊入左氣,識飛個D渦~~ 我訂D汽球18吋,年宵賣成70-80蚊個果D,加埋D氣,一個大 ...
請問最後有冇買到吊牌?

maggielau0705  冇買吊牌  發表於 12-7-2 02:42

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我跟樓主的推介, 買了氣 + 氣球, 送緊去集運, 再轉送香港

希望OK啦, 我見有些進口大氣球貨, 同反斗城一樣的

現在要諗諗吊牌......
不是每段愛情都會有美好的結果;
但一段關係如果缺少了愛與包容;
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

大宅

畀面勳章

回覆 sherryyeung 的帖子

我問左啦﹕
sally401cn:无忧气体
(15:15:24):

13L小瓶氦气可以充30-40个10寸乳胶气球, 18个左右18寸铝箔气球;
25个左右12寸乳胶气球
大瓶22.4L氦气可以充40-50个10寸乳胶气球, 28个左右18寸铝箔气球。
37个左右12寸乳胶气球

不用时, 保持氦气罐开关关好, 一般可以保持半年之久; 建议需要时购买, 尽快用完!
如果商业地址,大25,小18到香港
即係﹕164.85+25 = 189

HoneyDewDew  thx for the info!! Are the charges for 集運 or direct deliver fr taobao account? Dunno how 集運  發表於 12-6-28 16:07

大宅

畀面勳章

回覆 WiZ 的帖子

唔係集運﹐ 係直接運香港商業區呀﹗

大宅

回覆:氫氣球(回禮禮物)

我上次在另一間買氣的,連直送香港住宅地址$192,氣球我買了$1大陸的,效果都不錯,而吊牌我就用了之前$5的扭蛋鑰匙扣。

複式洋房

男爵府

回覆 ahbebe88 的帖子

thx, maggie!

複式洋房

想知罐氣用完點棄置?

子爵府

回覆 meloeskie2 的帖子

hi, would u pls send me the link for ordering the gas? thanks a lot!

meloeskie2  please refer to the first page of this topic  發表於 12-7-10 14:47

首頁

尾頁

跳至