論盡家傭

跳至

首頁
45678...20

尾頁

洋房

MelodyLeung11 發表於 12-4-10 23:55
Bobolily
你講果個是否叫Istianah?
幾時幫你做嘢,幾時炒呀?剛剛agent介紹左比我,但話佢2007-08在香港做 ...
Melody可唔可以透露下係邊間/邊區僱庸中心?
而家太多無良Agent幫工人隱瞞/虛報資料,sell垃圾比僱主。

大宅

畀面勳章

引用:Bobolily你講果個是否叫Istianah?幾時幫你

原帖由 MelodyLeung11 於 12-04-10 發表
Bobolily
幾時幫你做嘢,幾時炒呀?剛剛agent介紹左比我,但話佢2007-08在香港做 ...
嘩,佢真賤,在我度做佢5個幾月,當畤佢話之前僱主婆婆對佢好差所以斷左約,來我度而家又斷,見到你呢個post, 似乎佢係職業斷約高手,每度做都博炒,拿多一個月糧加機票錢歎世界

別墅

can you please send me the full list? 我搵緊工人
[email protected]

THANKS!!!

複式洋房

男爵府

Bobolily
幾時幫你做嘢,幾時炒呀?剛剛agent介紹左比我,但話佢2007-08在香港做咗幾個月

男爵府

I want a full list too, pls email to
Thx

大宅

回覆:好'姐姐和'好'公主推介名單--最新 2011

可否send full list比我。謝!

複式洋房

樓主請幫忙加加這個印印

姓名:SURYANI BT ACIM RAHMAT RAISA
身份証:WX1412XX
出生日期:09.02.83

1/ 明明冇揍BB經驗話有揍過2/ 成日講大話
3/ 做錯嘢就豬多藉口,永遠係人地錯自己岩晒
4/ 自把自唯,永遠唔聽你講
5/ 會屈你打佢
6/ 成日冇記性
7/ 好DIRTY,沖涼同洗自己衫都人叫
8/ 你話佢佢會黑口黑面啤住你
9/ 千祈唔好信佢唔識中文,佢係辦唔識跟住偷聽你講咩
10/ 唔會煮嘢,一夠鐘就只會叫你地煮比佢食
11/ 佢一D記性都冇,你請幾多次俾佢聽都好到左第二日就唔會記得
12/

大宅

畀面勳章

佢是印印,叫 IstiXnXh, 自稱Anna, passport no: AP56x4xx, hkid no: W906x9x(x)

日日博炒,冇湊b,冇煮飯,要我媽來煮比佢食,勁駁咀,黑面,偷嘢, 臨走仲鬧我家姐痴線

男爵府

BK Milk勳章

可否email俾我,我個印突然唔做,要請人,麻煩晒
Email adds:[email protected]

複式洋房

Please send the full list to me. Many thanks!!

男爵府

I want too, Pls !!

別墅

唔該我都想要FULL LIST 呀~ 謝謝!

別墅

Pls send excel to add, [email protected]
Thx!

大宅

回覆 Sinman68 的帖子

i also want one copy, [email protected]

別墅

I want it too, pls!

男爵府

可以pm我嗎?我想要個excel

別墅

我都想要full list,please email to [email protected]

大宅

我都想要full list,please email to [email protected]

別墅

Would you send me the full list?

Many thanks

首頁
45678...20

尾頁

跳至