興趣嗜好

跳至

首頁
12345...14

尾頁

伯爵府

熱血金章 BK Milk勳章

Re: 2005書展報料熱線

siu-siu,
我今日

複式洋房

請問如果23號星期六早上10時去, 多唔多人呢? 進場後是否可以出場吃東西再回去? 謝謝!

禁止訪問

大宅

我估星期六早上10時去初時會冇咁多人,但好快到12點就會開始多人,所以我買左飛聽日一開門就入場,到多人時,我已經睇完走左lu.......
"進場後是否可以出場吃東西再回去"----好似係唔得既,場內有野食買,但會貴,所以好多人都會自己帶d包去食.

民房

pcsiauw,

Thanks~~ 我今都去左通利買飛啦! 多謝你d資料!

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

多謝各位報料

我仲諗住夜晚冇乜人先去書展, 如今要改為早上至出動掃貨, 首先我的目標就是跟阿女購買有關科學的圖書, 尾場再跟老公掃貨, 睇下仲有冇蒼海遺珠。
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

大宅

[size=medium]LONGMAN FAIRY TALES COLLECTION-10 BOOKS + 10CD
朗文經典故事童話精選

如果你們喜歡這套書,可以考慮買大陸版,香港版書展約三百元,DD只是89.60, 不過要到月尾才恢復送貨上門,係書展時可以先看一看!

大陸版與香港版分別係國語�廣東話及繁簡字,當然大陸版價錢就好吸引啦!

http://www.dangdang.com/product_detail/product_detail.asp?product_id=8994455

[size=medium]朗文圖解日常生活英語
Book fair $125 with CD, dd $7.57 without CD

http://www.dangdang.com/product_detail/product_detail.asp?product_id=478212

複式洋房

杰杰媽媽:

Thank you for the info!

珍珠宮

畀面勳章

大家去掃貨前記得留意以下counters:

男爵府

Remember to bring more cash and water

This year there is delivery service by post office. I won't go today because my son is sick.

Please inform the cost of delivery service.

男爵府

小朋友不害怕: 學校/郊外/煩惱/家裹, 新雅.

The first and the third one are very good book, esp for p1 student.

禁止訪問

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

書展內是否有電子詞典買呢, 那一款好呢 ?-( ?-( ?-( ?-(

珍珠宮

畀面勳章

Martin媽咪 寫道:
書展內是否有電子詞典買呢, 那一款好呢 ?-( ?-( ?-( ?-(

快譯通、好易通和Longman 都有。

伯爵府

熱血金章 BK Milk勳章

你可到以下網址查看 :
www.hkbookfair.com
click 購票指南

VIOLETBK 寫道:
知唔知邊間7/11有門票 買?

大宅

記住入會場前問職員拎張$5優惠券,我今日膽粗粗問佢地拎左4張(suppose每人只可拎1張),一共慳左$20,即係變相免費入場

大宅

HI_MINNIE 寫道:
記住入會場前問職員拎張$5優惠券,我今日膽粗粗問佢地拎左4張(suppose每人只可拎1張),一共慳左$20,即係變相免費入場

係入面買入場卷個度呀??

大宅

haomama:
我今日只係去左"兒童天地",我就響五樓"兒童天地"會場既門口拎coupon..唔係地下大門,不過唔知售票處有無派呢??

haomama 寫道:
係入面買入場卷個度呀??

大宅

[quote]
HI_MINNIE 寫道:
haomama:
我今日只係去左"兒童天地",我就響五樓"兒童天地"會場既門口拎coupon..唔係地下大門,不過唔知售票處有無派呢??[quote]
係唔係買$50當$5洗個隻呀???
早上去架...?

大宅

yes,就係買滿$50可以用一張,咁我又唔知係米只係早上先有得派喎...

haomama 寫道:
係唔係買$50當$5洗個隻呀???
早上去架...?

首頁
12345...14

尾頁

跳至