跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 8)

monmantong 寫道:
Wandy,

before i know Moses was boy, i thought if she was a girl, I will call her "恩 希", as i llike Sung Wai Q in
"藍色 生死戀..

恩 希好呀 留比下個女啦 你又幾時啫 想唔想同我小b一齊返pg 係就要action啦

男爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 8)

i go to watch tv now..

伯爵府

Ka_wai 寫道:
我嚟啦~~~~

he....你遲過我

伯爵府

sabina_bb 寫道:
mon你做咩夜晚上黎既 你上黎同我爭位置
好彩早過+wai啫

唓~~人哋頭先啱啱同auntie填 renew contract d form咋,如果唔係一定早過你呀~~ :tongue:

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Ka_wai﹐

今晚唔記得過TST俾返野妳﹐明日先喇

伯爵府

i already went to hair salon to reshape my hair,... but when i came back home, Moses was sleeping...

at 8:30, he talked to my maid -- " mama, ,無? ". means i have not yet returned home...

咁你有無電頭髮呀 我驚moses聽朝唔認得你 比你嚇親

伯爵府

係呀, 洗唔洗我幫你記你幾時m come呀 無法啦亞豆無記性, 做佢朋友都好辛苦連呢d野都要幫佢記住 :mrgreen:

做friend無計既~~唔該幫我記埋呀~~你諗諗就會記得我個date架啦。

伯爵府

i go to watch tv now..

有咩睇, 我剛剛睇完. 本黎想睇清太早. 但諗住上黎排隊所以無睇晒

伯爵府

i already went to hair salon to reshape my hair,... but when i came back home, Moses was sleeping...

at 8:30, he talked to my maid -- " mama, ,無? ". means i have not yet returned home...

咦....mon妹...你都仲係到呀~~今晚好熱鬧喎~

伯爵府

Ka_wai 寫道:
唓~~人哋頭先啱啱同auntie填 renew contract d form咋,如果唔係一定早過你呀~~ :tongue:

遲左就遲左啦 no excuse

大宅

係呀, 洗唔洗我幫你記你幾時m come呀 無法啦亞豆無記性, 做佢朋友都好辛苦連呢d野都要幫佢記住 :mrgreen:

sabina,
唔洗啦,我好準的呀!

mon,
咁你下一胎叫"恩禧"囉!

伯爵府

he....你遲過我

遲幾多啫???? 好叻咩????? :tongue: 你咁早煒良媽有無頒個獎俾你呀~

伯爵府

kwan0520 寫道:
Ka_wai﹐

今晚唔記得過TST俾返野妳﹐明日先喇

ok~no problem啦~~

伯爵府

Ka_wai 寫道:
[quote]
he....你遲過我

遲幾多啫???? 好叻咩????? :tongue: 你咁早煒良媽有無頒個獎俾你呀~ [/quote]
我鐘意呀. 總之早過你啦, 吹咩
唉, 安樂晒瞓覺先

伯爵府

遲左就遲左啦 no excuse

咦....係唔係 得少呀? :tongue:

伯爵府

我鐘意呀. 總之早過你啦, 吹咩
唉, 安樂晒瞓覺先

無聊~~
喂..喂...你 我都去 囉~

大宅

all,
我瞓啦,bye!!!

大宅

all,

shirleywuwu黎這裏報道哪.
[size=small]敏慧聰穎智無雙,</u>[size=small]澄心可證快樂嘗。</u>[size=small]鳴謝Joycelyn於二零零五年立夏為敏澄作詩</u> :-D

伯爵府

[size=large]morning

伯爵府

Ka_wai 寫道:
[quote]

做friend無計既~~唔該幫我記埋呀~~你諗諗就會記得我個date架啦。 [/quote]
我諗唔到添

首頁

尾頁

跳至