跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 9)

早晨~~

[size=medium]mon,
Happy Birthday!

男爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 9)

SABINA,

THANKS !! already 心想事成- half.

由 sabina_bb 於 2006-01-18 09:17:06happy birthday to mon 姐
祝你心想事成

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

珍珠宮

monmantong 寫道:
kwan0520,

Thanks a lot!! i am so poor, very busy at the office and have meeting for these few days... so cannot chat with you here always..
I will come and have a look in BK when i am free.
hopefully i won't be too busy next week.

工作要緊, chat幾時都可以

公爵府

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 熱血勳章

monmantong:

[size=medium]Happy Brithday to you!

侯爵府

[size=large]~~早呀~~

sabina_bb 寫道:
同你差唔多濁啦 :mrgreen:

估吾到妳咁既年紀仲咁好學喎!!

侯爵府

kwan0520 寫道:
豆,

回來啦, 戰績如何

本來無嘜輸贏, 點知比兩條友自摸食左兩舖奇牌, 一舖十三么, 一舖好似係大四喜, 一人攞我$7,XXX, 依傢要 -$18,XXX :-( :-(

侯爵府

聽到妳咁講我已想

仲要個地上有水點喎!! 都吾知d人痾尿痾濕左定拔水沖廁時做成既!! 上到去又要除鞋架嘛, 著住對襪踩左落去幾難堪呢?? :cry: :cry: 加上我地d大肚既吾識返兩野功夫, 都無咁好功架呀!!

侯爵府

sabina_bb 寫道:
你唔覺咩

no feeling!!

珍珠宮

聰明豆 寫道:

本來無嘜輸贏, 點知比兩條友自摸食左兩舖奇牌, 一舖十三么, 一舖好似係大四喜, 一人攞我$7,XXX, 依傢要 -$18,XXX :-( :-(

嘻嘻!! 我琴晚又攞咗3千幾分

珍珠宮

聰明豆 寫道:

仲要個地上有水點喎!! 都吾知d人痾尿痾濕左定拔水沖廁時做成既!! 上到去又要除鞋架嘛, 著住對襪踩左落去幾難堪呢?? :cry: :cry: 加上我地d大肚既吾識返兩野功夫, 都無咁好功架呀!!

嘩))))仲講又要嘔多次 :-( :-(

侯爵府

[size=large]Mon 姐,

Happy Birthday!!

開開心心!!
理想達到!!

侯爵府

嘻嘻!! 我琴晚又攞咗3千幾分

妳就勁啦! :cry: :cry:

珍珠宮

聰明豆 寫道:

妳就勁啦! :cry: :cry:

有幾勁 我都唔明d人點可以有幾十萬分同過百萬分 ?-(

大宅

豆,

我八到 d 金x倫既料,你睇吓啦!
sn 1
sn 2
我拿甚麼報答耶和華向我所賜的一切厚恩 。(詩篇)

公爵府

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 熱血勳章

各位:

請進 Part 10

首頁

尾頁

跳至