跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 開心豬,快樂狗,71姊妹樂悠悠 (Part 1)

我都覺得奇,車車明明話入得,但好似未見人

tszyau2000 寫道:
因而大家太心急la :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: [quote]
小樺媽咪 寫道:
oo 同khas 俾我個del post 陰到....你地5等cherry 通知就入去爭頭位
[/quote]

大宅

tinhei,
I like the cake

水晶宮

係ar...我已經係門口ka la...但我又吾肯定係第4 至入 or 係第4之後至好入ar...所以慢左小小tim! :mrgreen: :mrgreen:
Khas 寫道:
我都覺得奇,車車明明話入得,但好似未見人

[quote]
因而大家太心急la :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: [quote]
小樺媽咪 寫道:
oo 同khas 俾我個del post 陰到....你地5等cherry 通知就入去爭頭位
[/quote][/quote]

大宅

新屋真係快d播!

男爵府

點解係cherry媽後面多左個貝貝既

水晶宮

係米頁數小kei 關係呢....不過wa ma 話過好似吾關事ka wor
Khas 寫道:
新屋真係快d播!

水晶宮

係ar...佢好快ar
tinhei 寫道:

男爵府

thank you,係brownies黎ka
小樺媽咪 寫道:
tinhei,
I like the cake

大宅

tamme
原來你都係夜鬼!!我以前都係,而家唔得lu,bb一早要起身!相反,我老公變左做夜鬼

大宅

第"4" 俾貝貝霸左 :cry:

貝貝你曳曳呀爭位, 3, 4 cherry 要lai 出通告kar 麻,曳曳呀你... :lol:

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

各位,

真係唔好意思.....好似打攪左你地.....其實我都係71年出世架.....不過真係好耐好耐冇上黎lu.....頭先無意中係首頁度見到你地開張.....咪入黎恭喜下囉.....打攪晒.....真係唔好意思

大宅

但大臣話關事,所以下午唔比人入自由講場law!

係米頁數小kei 關係呢....不過wa ma 話過好似吾關事ka wor [quote]
Khas 寫道:
新屋真係快d播!
[/quote]

男爵府

乖囡>>妳好快d去訓la,包仔可能都好眼訓打晒呵欠la

大宅

我而家訓得少,訓得多腰酸背痛
[img align=left]http://psc.disney.go.com/disneychannel/liloandstitch/downloads/messengerIcons/50x50_icon_25.gif[/img][img align=left]http://psc.disney.go.com/disneychannel/liloandstitch/downloads/messengerIcons/50x50_icon_23.gif[/img][img align=left]http://psc.disney.go.com/disneychannel/liloandstitch/downloads/messengerIcons/50x50_icon_20.gif[/img]

水晶宮

可能佢lai 鄧我地高興埋一份呢
小樺媽咪 寫道:
第"4" 俾貝貝霸左 :cry:

貝貝你曳曳呀爭位, 3, 4 cherry 要lai 出通告kar 麻,曳曳呀你... :lol:

大宅

佢應該捕左我地好耐,我del o個個post 佢03分就入左, 佢再快d 可能我第2 個post 都上5 到
tinhei 寫道:

大宅

貝貝
你多d入黎熱鬧下啦!

水晶宮

好似話舊kei自由講場無左好多topic ar... [quote]
Khas 寫道:
但大臣話關事,所以下午唔比人入自由講場law!

[quote]
係米頁數小kei 關係呢....不過wa ma 話過好似吾關事ka wor

男爵府

貝貝>>妳快d講番d祝賀既說話送比71既媽咪,唔係我地唔放過妳ar

大宅

貝貝,
傻la, 點會5記得你,迫你再現身咋

首頁

尾頁

跳至