跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 5)

八寶散, 我未聽過添
sabina_bb 寫道:
我昨晚返去好似冇野喎. bun bun 話昨天下午都冇咳lu. 昨日比左八寶散佢食, 好似好返晒.

侯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 5)

Kwan 寫道:
小說就ok, 教科書或其他好悶 雜誌我都唔會主動買

妳都吾係老師, 教科書梗係悶啦! 其實小說我都試過追過, 幾好架! 學多好多野! 不過要的起心肝去開始先得囉!!! 除非真係悶到爆燈啦!!

伯爵府

唔理佢屎一陣咁多啦
傑傑mummy 寫道:
Kwan,

Hello , 妳係咪解封喇

侯爵府

Kwan 寫道:
偷雞都ok架, 老細未返, 唔係太過份都無事掛!

咁話CHECK上過咩網既?? 係咪真係有CHECK呀? 有無同事中招呀??

伯爵府

我只係鐘意睇愛情小說咋喎, 老公唔靚囝, 咪幻想下law
聰明豆 寫道:
妳都吾係老師, 教科書梗係悶啦! 其實小說我都試過追過, 幾好架! 學多好多野! 不過要的起心肝去開始先得囉!!! 除非真係悶到爆燈啦!!

侯爵府

Kwan 寫道:
PHONICS 1佢冇興趣o拿, 一開佢就話"off", barney/noddy, 講晒佢d最愛, 同kinki一樣典地跳highchair, 水未

跳highchair咁難度高呀?? 小心呀! 但佢睇PHONIC都一段時間囉喎?? ?-( ?-(

伯爵府

有呀, marketing中過呀, 我地暫時都好似未有事, 不過預防下啦
聰明豆 寫道:
咁話CHECK上過咩網既?? 係咪真係有CHECK呀? 有無同事中招呀??

侯爵府

Kwan 寫道:

哎吔! 好鬼衰架!! 幻想埋個樣既咩??

伯爵府

Kwan 寫道:
小說就ok, 教科書或其他好悶 雜誌我都唔會主動買

咁我又唔係喎. 雜誌我會買. 我都好鐘意睇書. 我都幾鐘意睇history, 生活. 宜家我最憎睇八掛新聞如明星消息我, 好 小說我都鐘意, 不過好浪費時間, 我一睇就唔停得.

侯爵府

Kwan 寫道:
有呀, marketing中過呀, 我地暫時都好似未有事, 不過預防下啦

吓?? 咁洗吾洗豉椒炒魷呀??

大宅

激c , 等wandy黎confirm o下先
聰明豆 寫道:
[quote]
傑傑mummy 寫道:
我呢幾日都有溫功課, 可能溫得唔夠, 唔知恩恩有表演tim
個表演幾時做 , 做完未 , 係就等我試o下認o下恩恩, 睇o下似唔似張大頭照先!

吾係呀! 我吹下水問下咋!!! 講下笑咋! 吾係真係有SHOW呀?? [/quote]

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
都未到手要27/7才可以取貨.

一步一驚心呀! 第日妳就知味道!!! :mrgreen: :mrgreen: [/quote]
咁恐報

伯爵府

係呀, 我好細個比佢睇, 都睇o左好耐架o拿, 而家買多o左其他, 佢開始要自己選擇, 每次坐highchair食粥先開vcd, 每次都要問下大小姐想睇咩, 佢要自己話事, 你唔理佢, 佢咪跳椅law
聰明豆 寫道:
跳highchair咁難度高呀?? 小心呀! 但佢睇PHONIC都一段時間囉喎?? ?-( ?-(

侯爵府

咁我又唔係喎. 雜誌我會買. 我都好鐘意睇書. 我都幾鐘意睇history, 生活. 宜家我最憎睇八掛新聞如明星消息我, 好 小說我都鐘意, 不過好浪費時間, 我一睇就唔停得.

吓??? HISTORY??? 攞我條命倒!!!
抵阿SABINA姐語文了得既!!!

伯爵府

Kwan 寫道:
八寶散, 我未聽過添 [quote]
我昨晚返去好似冇野喎. bun bun 話昨天下午都冇咳lu. 昨日比左八寶散佢食, 好似好返晒.
[/quote]
係好好old既野. 我媽話我小時吃唔少.

侯爵府

傑傑mummy 寫道:
激c , 等wandy黎confirm o下先

係囉! 我都好想知個迷底呀!

伯爵府

梗係要啦, 自己做女主角添呀
聰明豆 寫道:
哎吔! 好鬼衰架!! 幻想埋個樣既咩??

伯爵府

Kwan 寫道:

愛情小說好耐冇睇law

侯爵府

咁恐報

真係好恐怖架! 希望COLLINS吾好學KINKI d衰野啦!

伯爵府

我都係一睇小說停唔到呀 history生活我就鐘意睇vcd多d呀

首頁

尾頁

跳至