跳至

首頁

尾頁

子爵府

原來你仔已經去咗牙科保健, 咁佢幾時參觀公園呀? 我仔已經冇得參觀中區監獄了, 都唔知點解今個月安排得咁密!:(

剛才我都同Ms Ng傾咗電話, 佢話如果唔改期怕有小朋友帶病照去會互相傳染, 到時搞到重多人病就唔好, 所以會再安排!:)

m仔同j仔嘅反應咪一樣, 相信佢哋今次真係好期待架 , 但係我們今次改咗唔返英文咁咪好得閒!
原文章由 AE_bb 於 07-11-1 15:41 發表
m 仔今朝去左牙科保健喇, 都未問佢點, 因為佢返黎知道左冇得去 camp, 佢成個人 down 哂, 仲.....眼濕濕 tim 呀, 原來佢期待成咁:-|

伯爵府

bk 又 c 喇

你意思係香港公園觀鳥? 上星期去左喇, 我以為你地都係上星期去 tim.....

m 仔去完域多利監房話驚呀 你仔有冇失望呀?

m 仔話今朝塞車呀, 去到牙科中心遲大到, 唔知係咪咁, 佢原本要洗牙都冇時間, 要我下星期親自帶佢去呀

我會同 m 仔 sat 去游水呀, 不過我諗 j 仔停一堂好d喇.....

原文章由 肥仔媽咪 於 07-11-1 16:00 發表
原來你仔已經去咗牙科保健, 咁佢幾時參觀公園呀? 我仔已經冇得參觀中區監獄了, 都唔知點解今個月安排得咁密!:(

剛才我都同Ms Ng傾咗電話, 佢話如果唔改期怕有小朋友帶病照去會互相傳染, 到時搞到重多人病就唔好, ...

伯爵府

好媽媽勳章

今次失望唔緊要, 遲d可以再去過

收工lu

張麻雀檯都未有聲氣
原文章由 肥仔媽咪 於 07-11-1 16:00 發表

剛才我都同Ms Ng傾咗電話, 佢話如果唔改期怕有小朋友帶病照去會互相傳染, 到時搞到重多人病就唔好, ...

伯爵府

e.....佢有 on line 架 bor, 可能同 kittyma 一樣...........忙 
原文章由 肥仔媽咪 於 07-11-1 15:52 發表
今日都唔見OO出現, 會唔會佢都中招呢?

子爵府

咁m仔班好似安排得好啲喎! 我仔嘅schedule係星期三參觀監獄, 星期四參觀公園, 星期五牙科保健 如果+埋去camp你話幾密丫!

老師都有俾張域多利監房嘅簡介我仔, 佢對呢樣就唔覺可惜, 但剛才有同學話俾我仔聽自己嗰班去camp唔係由Ms Ng帶係由Ms Chan帶, 咁佢就以為有得去重叫我打俾Ms Chan問真啲, 我話我信Ms Ng唔會打去問, 佢話佢叫爸爸問喎!
原文章由 AE_bb 於 07-11-1 16:37 發表
bk 又 c 喇

你意思係香港公園觀鳥? 上星期去左喇, 我以為你地都係上星期去 tim.....

m 仔去完域多利監房話驚呀 你仔有冇失望呀?

m 仔話今朝塞車呀, 去到牙科中心遲大到, 唔知 ...

男爵府

午安
今日入lei c過幾次 ..
j仔do未a好ah:( ..d箘真係幾勁wo:-x ..ah女do有d傷風, 今晚do要睇e生
個camp改期 .咁真係好多人病頂lah, d老c do幾好安排wo

子爵府

OIC :-P

你仔游水係咪打返泳會同佢講? 咁我仔梗係唔游住lu!
原文章由 AE_bb 於 07-11-1 16:42 發表
e.....佢有 on line 架 bor, 可能同 kittyma 一樣...........忙 

子爵府

happyma,

你睇到我俾你嘅介紹嘛? 不過你梗係要問清楚先好買呀!
原文章由 happyma 於 07-11-1 17:04 發表
午安
今日入lei c過幾次 ..
j仔do未a好ah:( ..d箘真係幾勁wo:-x ..ah女do有d傷風, 今晚do要睇e生
個camp改期 .咁真係好多人病頂lah, d老c do幾好安排wo ...

男爵府

睇到. Thank you! Let me look look sin

原文章由 肥仔媽咪 於 07-10-31 11:43 發表
你地一家都要保重呀, 星期日咁大日子一定要精神爽利去影相架! :lol

我今日睇到報紙介紹Canon一隻800萬像素嘅DC Model係Powershot SX100IS 係大機來的, 價錢大約$2,680, 如果買細機都要咁嘅價都應該考慮得 ...

伯爵府

早晨

噚日忙到c...有時間喘下想入來傾兩句時...bk就玩野...氣c人

伯爵府

家陣要繼續努力...晏d有機會再傾...希望bk陣間都好似家陣咁順就"呵lee吉蒂"

伯爵府

好媽媽勳章

早晨!

咁你努力工作喇 :loveliness:

你囡換咗季未

今朝真係幾涼吓喎
原文章由 karencircle 於 07-11-2 08:59 發表
早晨

噚日忙到c...有時間喘下想入來傾兩句時...bk就玩野...氣c人

伯爵府

好媽媽勳章

我唔覺得佢暢順咗喎
原文章由 karencircle 於 07-11-2 09:00 發表
家陣要繼續努力...晏d有機會再傾...希望bk陣間都好似家陣咁順就"呵lee吉蒂"

伯爵府

morning

子爵府

早晨!

今早入咗幾次先至入到嚟!
原文章由 KITTYMAMA 於 07-11-2 09:04 發表
我唔覺得佢暢順咗喎

"呵lee吉蒂"呢個名詞好耐冇聽過喇!
原文章由 karencircle 於 07-11-2 09:00 發表

伯爵府

好媽媽勳章

bk 你搞咩呀

男爵府

回覆 #76 KITTYMAMA 的文章

bk 去死lah

子爵府

原文章由 happyma 於 07-11-2 12:26 發表
bk 去死lah

happyma: 妳好

原來妳地搬左, 我都奇怪

一入來就見多甘多人病ga:(
天氣轉涼, 大家保重

男爵府

琴日買左機LAH:mrgreen: , Panasonic - LX2, $3,580, 加2年保用 almost $4000...:-|

肥仔媽咪
你介紹果部原來係大6做ka ..

原文章由 肥仔媽咪 於 07-11-1 17:31 發表
你睇到我俾你嘅介紹嘛? 不過你梗係要問清楚先好買呀!

男爵府

sorry! 粗老左d
原文章由 siulisa 於 07-11-2 12:30 發表

happyma: 妳好

原來妳地搬左, 我都奇怪

一入來就見多甘多人病ga:(
天氣轉涼, 大家保重

首頁

尾頁

跳至