跳至

首頁

尾頁
該用戶已被刪除

Re: 織冷衫(三十九)之瘋癲學院

男爵府

我唔知做咩野..見到d野..但都唔知自己想點......... ?-( ?-( ?-(
Kitty&Daniel 寫道:
vil,
佢公開左架啦~~~but佢用左img黎post

你.....都要織埋佢,唔係就waste 左$$$

[quote]
vickym 寫道:
可樂,
而家係yahoo應該可以set個album可以公開睇,then你用url post個link出黎呀!!

你地講織咩織咩.....我仲擺晒係度.............真慘~~~太冇心機啦~
[/quote]

伯爵府

yes.... 好靚架
Christy 寫道:
係咪又好似麵包咁花花地,短袖架
真係好可愛呀
[quote]
可樂 寫道:
奀ma果件kitty夾衣仲可愛呀 [quote]
Christy 寫道:
可樂
d衫你好可愛呀
我好想而家就去買呀
[/quote][/quote]

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

伯爵府

吉,你買左幾多色呀???

該用戶已被刪除

男爵府

冇喎
凍蟹要$490一隻呀
vickym 寫道:
校長,
校公係咪尋晚食左凍蟹呀?![quote]
Christy 寫道:
唔得啦
老公佢個胃唔舒服,又痾左四次,今晚要煲粥佢食,服侍返佢呀
[/quote]

伯爵府

交功課$13的線,織比個囡的.

[size=x-large]背心

[size=x-large]

http://hk.myblog.yahoo.com/handmadeson

伯爵府

校長,
kitty夾衣都好好好靚架

男爵府

間死人i-cable, 唔知做咩鬼又攪到我幾個鐘都無得上網, 上得啦, 我又要同個女去學琴 :evil: :evil:

男爵府

尋晚你地食左咩? 我唔記得啦..佢咁痾法多數係尋晚食d野wor!

仲有..剛收到你件快件啦..thx!!!
Christy 寫道:
冇喎
凍蟹要$490一隻呀[quote]
該用戶已被刪除

男爵府

唔會啦
我個胃仲敏感過佢
我覺得係佢感冒未清就真
係咪尋晚間野唔乾淨??

[quote]
Christy 寫道:
唔得啦
老公佢個胃唔舒服,又痾左四次,今晚要煲粥佢食,服侍返佢呀
[/quote]
該用戶已被刪除

男爵府

e~~~~
等到星期六,會唔會賣哂呢,呵~~~~
奀豬mami~~ 寫道:
校長,
kitty夾衣都好好好靚架

男爵府

是 呀 !! 總 部 d貨已 清 得 88 99. But Online 仲 有 貨 :evil: :evil:
可樂 寫道:
allison,
你今天去左總部勒?
http://www.flickr.com/photos/asas_family/sets/72157601057744979/
該用戶已被刪除

男爵府

叫左佢去睇架啦
唔知佢又冇去睇
今日我都冇搵過佢
快d捉佢去睇醫生啦~~~d菌去左腸胃好麻煩!!

[quote]
Christy 寫道:
唔會啦
我個胃仲敏感過佢
我覺得係佢感冒未清就真
[/quote]

男爵府

christy,
便唔便打電話俾我...我想有d野問你呀!!

男爵府

真係想攞半日假去買呀
[quote]
有機會架~~~仲要同人迫~~~個情況好恐怕,去過一次都怕怕啦~~~~
你都係搵平日放工去....你個度有巴士去....好快

男爵府

等多我15分鈡
我print 埋d invoice 先
vickym 寫道:
christy,
便唔便打電話俾我...我想有d野問你呀!!

首頁

尾頁

跳至