跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 織冷衫(三十九)之瘋癲學院

christy,
係呀..你仲要sat去迫餐飽....西田咩時間都咁多人咁滯,更何況大減價之類既時間??!

平日夜晚會好d卦..不過而家減價都唔分咩時段lu~

男爵府

ok!
Christy 寫道:
等多我15分鈡
我print 埋d invoice 先
[quote]
vickym 寫道:
christy,
便唔便打電話俾我...我想有d野問你呀!!
[/quote]

伯爵府

唔迫呀,今次只係bb show,琴日係第一day,都超少人呀[quote]
Kitty&Daniel 寫道:
有機會架~~~仲要同人迫~~~個情況好恐怕,去過一次都怕怕啦~~~~
你都係搵平日放工去....你個度有巴士去....好快
該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

伯爵府

吉,
好靚呀 :mrgreen:
不過上年都係係咁少少我睇囉......

我都係買左呢隻色呀....好似
起左幾多針呀???????????????

伯爵府

奀, 你就黎10000勒

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

伯爵府

可樂,
係喎,我都冇留意添.......
好少理佢 :mrgreen:
可樂 寫道:
該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

伯爵府

勁 :mrgreen: :mrgreen:
過左一萬係"王國長老"

[quote]
奀豬mami~~ 寫道:
可樂,
好少理佢 :mrgreen: [quote]
可樂 寫道:
[/quote][/quote]

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

男爵府

應該係奀媽最快做長老啦
奀媽長老
可樂 寫道:
勁 :mrgreen: :mrgreen: [quote]
過左一萬係"王國長老"

[quote]
可樂,
可樂 寫道:
[/quote][/quote][/quote]
該用戶已被刪除

男爵府

多粒星做長老..咁有冇禮物架?!!

咁再上多粒星係咩呀?!!

男爵府

HEHEHEEE
改左啦
你咁快手架
奀爬左我頭啦~~~[quote]
Christy 寫道:
應該係吉吉最快做長老啦
長老吉
[/quote]

伯爵府

都冇$$收 :mrgreen: :mrgreen:
過左一萬係"王國長老"

[quote]
可樂,
可樂 寫道:
[/quote][/quote]

伯爵府

加把勁啦,吉 :mrgreen: :mrgreen:
奀爬左我頭啦~~~[quote]
Christy 寫道:
應該係吉吉最快做長老啦
長老吉
[/quote]

男爵府

冇錢架,但係~~~~~萬人 [size=xx-small]"陰莖"lor
都冇$$收 :mrgreen: :mrgreen: [quote]
過左一萬係"王國長老"

[quote]
可樂,
可樂 寫道:
[/quote][/quote][/quote]

男爵府

你個 13283 號會員 ... 整咩你出 post 多過我 呢個 502 號

伯爵府

[quote]
Christy 寫道:
應該係奀媽最快做長老啦
奀媽長老[quote]

首頁

尾頁

跳至