跳至

首頁

尾頁

禁止發言

Re: 幸福女人部屋

禁止發言

大宅

係唔係學阿媽話齋, 未吹乾頭髮走去

大宅

鴨,
粉葛湯去濕我都係上左隔離堂先知,不過佢地話要煲上6-7hrs先唔寒喎!好耐呀!
不過我中e講過,如果個底濕,唔好食:
芋頭,芒果,酸辣,菇類,荀類,木瓜,礦泉水,發芽豆類,唔戒都小食

jelly,
係呀!就係鴨講的香港仔謝記魚蛋,我最鍾意食魚蛋魚皮餃河+腐皮巻+可樂,我個個禮拜去朝聖ga

大宅

係唔係香港仔舊大街? 好遠啊, 真係要搵日特登去朝聖至得, 唔該豆豆

大宅

jelly, 你今日想轉tyre 煲腳湯.

我係考棍波架. 讚下我啦. 當日考試上斜吊極力止吊得好靚, 仲回味緊. 當時我老公急需要我考上, 因為佢就來扣晒d 分. 我好大壓力 . 可惜荒廢武功, e家都只係會揸架車離開個泊車位果一段路咋. 架車自動波唔踩油都會bill 前, 好驚架! 好似唔拖實隻狗咁隻狗會bill向前咬人既感覺一樣. 我都係鍾意瞓覺多d.

至於大家搽油lee個習慣 , 使我想像到幾10年後幾位呀婆仲係度交流心得: 邊隻油好, 又驅風, 又祛sup, 又活骼.........做緊特價, 有bonus pack 裝, 買一送一....... 我都有用和興活骼油, 剛好昨晚個lan 人用得著.

禁止發言

大宅

jelly,
please=>click here
shaukeiwan東大街的安利粉面----->片頭切腩撈粗都好味,不過比較油,我覺得始終謝記係最正
你住邊頭?

禁止發言

禁止發言

大宅

mau 寫道:
至於大家搽油lee個習慣 , 使我想像到幾10年後幾位呀婆仲係度交流心得: 邊隻油好, 又驅風, 又祛sup, 又活骼.........做緊特價, 有bonus pack 裝, 買一送一....... 我都有用和興活骼油, 剛好昨晚個lan 人用得著.

你又想笑c我
我發覺你係真正的世紀大lan人:-P ,到今時今日d簽名相都仲係imagestation,佩服佩服

大宅

dau dau,
你好堆. 我都話無 $$ = time 去整相. 你都仲睇到d相, 即問題唔大喇. <<----->> 我覺得好似d政府發言人.
我resize d 相用左個clumsy 方法, 就係post d 相去imagestation, 再 save 番個腦度, 再upload 去 albumtown. 勁lan!

大宅

唔好講油住, 繼續講食, 遲多幾 10 年講去邊樹鑲假牙

安利我冒名去食過, 覺得普普通通 ja bor, 謝記我可能食過魚蛋外賣, 人買我就食, 不問來由, 搵日去証實

大宅

香霞jelly,
係呀,安利普普通通ja,係個腩幾林lor,謝記的魚蛋,魚皮餃,腐皮巻同炸魚皮都正,不過牛腩就唔得

鴨,
請問上環九記大概响邊樹?

mau,
我都係頭先睇唔到你d簽名相先發覺仲係imagestation,你有冇download到我上次比你個free software?果個好快ga,唔洗咁煩
p.s.我係堆

禁止發言

禁止發言

大宅

黃鴨仔媽媽 寫道:
[quote]
Dau 寫道:
我發覺你係真正的世紀大lan人:-P ,到今時今日d簽名相都仲係imagestation,佩服佩服

大姐,我笑到肚痛呀!!!! 妳唔講我都盲中中睇唔到!下面全部都係交叉! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/quote]

我有理由相信, 我個腦同對眼一定冇問題.
我睇到 d 相bor.

大宅

thanks 鴨

mau,你d相一時睇到一時睇唔到 :-x :-P

禁止發言

大宅

黃鴨仔媽媽 寫道:
妳地講: 妳好"堆",我好"堆", 咩意思呀???唔明!

個'堆' 字出於 jelly 妹妹手筆. 取其'孩'音 . .
eg.: 堆人 = 衰人.

首頁

尾頁

跳至