跳至

首頁

尾頁

水晶宮

Re: 開心豬,快樂狗,71姊妹樂悠悠 (Part 1)

tingchichi 寫道:
校長 ~
妳頭痛好番未呀 休息多d 啦
尋晚少左妳真係唔慣呀
因為我諗起 31/12/2004 果晚...
[quote]
cheungcheung 寫道:
10,9,8,7,......... :mrgreen:
[/quote]

水晶宮

今早仲有無頭痛ar?...係米wet得多..吾夠訓呢...點都好...要take care ar....
校長 寫道:
早晨 我昨晚頭痛,又八點訓都今朝九點呀,我miss佐昨晚妳地好挍鬼,我一起身就入來睇下妳地啦。

大宅

校長 take care ar

水晶宮

今日無去街ar....同yauba全力整好tszyau 間房ar..

吾知cherry 今日去大棠點呢?...因為今日都成日落雨...好討厭ar! :evil: :evil:

大宅

今日ハ點起身,十點帶亞女去吉之島,真係人山人海 :-(
[img align=left]http://psc.disney.go.com/disneychannel/liloandstitch/downloads/messengerIcons/50x50_icon_25.gif[/img][img align=left]http://psc.disney.go.com/disneychannel/liloandstitch/downloads/messengerIcons/50x50_icon_23.gif[/img][img align=left]http://psc.disney.go.com/disneychannel/liloandstitch/downloads/messengerIcons/50x50_icon_20.gif[/img]

水晶宮

緊係la...呢3日佢地做特賣日ar!
tamme 寫道:

大宅

行咗個圈幫亞女買D底衫底褲就走,自己都冇買嘢。

你食咗飯啦,我而家至煮 :cry:
[img align=left]http://psc.disney.go.com/disneychannel/liloandstitch/downloads/messengerIcons/50x50_icon_25.gif[/img][img align=left]http://psc.disney.go.com/disneychannel/liloandstitch/downloads/messengerIcons/50x50_icon_23.gif[/img][img align=left]http://psc.disney.go.com/disneychannel/liloandstitch/downloads/messengerIcons/50x50_icon_20.gif[/img]

侯爵府

Hello

今日天公做美, 在臨走先落大雨, 真係感謝主

油長 >> 大棠都有幾多野睇, 都唔錯, 車厘玩得好開心

水晶宮

cherry ~~ 真係鄧你開心ar...我地屯門間中有雨落ar...反而元朗就無...真係天公造美la ...見到cherry 玩得好開心ar...仲好大膽餵d 動物食野tim...好叻女ar ...騎馬仲好似好鎮定甘wor...

甘我想問你..160幾係屯咩ka...only 車&lunch ar?
cherrybibi 寫道:
Hello

今日天公做美, 在臨走先落大雨, 真係感謝主

油長 >> 大棠都有幾多野睇, 都唔錯, 車厘玩得好開心

侯爵府

油長 >> 我地揀左食 lunch buffet (大人60, 小童50),
呢個價錢已包入場費, 另外, 佢地重有好多種食物類型揀,
好似盆菜, bbq, 風味餐, 素菜...., 食佢呢 d 餐就唔使比
入場費, 如果唔係果到食野, 但想入去玩都係 $20 入場費
(大小同價), 所以食物 $110 + 車錢 $52 = $162

侯爵府

油長 >> 我去瞓啦, Good nite

水晶宮

cherry ~~ 多謝報料ar... ....我諗你今日都好累ka la...好在聽日都係放假jet...

甘goodnite la...chat later

大宅

tamme 寫道:

咁係咪真係好多平野.... 我都心思思想去..但又無乜特別野想買...

伯爵府

nata
你攪咩呀,咁夜都未瞓,起身尿尿呀

男爵府

a媽,
你又咁夜呀?聽日唔使返工呀?

大宅

我平時都係咁夜架∼∼ 不過多數響房睇電視
睇埋創世紀先訓
今晚響電腦度睇,所以上黎八下∼

伯爵府

承媽
唔洗,我返5days架

伯爵府

nata
頭先比a ba罷全部tv,冇得睇 :tongue:

伯爵府

goodnite 喇

男爵府

好媽媽勳章

morning all

我同之爸尋日帶個女去黃金海岸沙灘游水. 點知遇著狂風大雨. 好彩我地租左太陽傘. 我地縮左係入面避雨. 原來天氣真係可以變化好大, 仲好恐怖 :-|
希望今日天公造美啦

校長 ~
妳見點呀 今日仲有無見頭痛? 希望已經好番哂 , 可以同琳琳出街盡情玩 la :-P

首頁

尾頁

跳至