跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: 開心豬,快樂狗,71姊妹樂悠悠...(Part 9)

[size=x-large]聖誕節草地 Party

地點: [size=medium] 草地
日期 : 2006年12月 ??? 日
時間 : 下午 2點

大家夾夾日子先

[size=medium] 12月23日
1) 車媽

[size=medium] 12月24日
1) 車媽

[size=medium] 12月25日
1) OO

[size=medium] 12月26日
1) 車媽
2) OO

[size=medium] 12月30日
1) 車媽
2) OO

[size=medium] 12月31日
1) OO

[size=medium] 1月1日
1) 車媽[/quote]

男爵府

好媽媽勳章

Re: 開心豬,快樂狗,71姊妹樂悠悠...(Part 9)

校長 ~
唔好咁勞氣, 靜下諗一諗, 應該好快會搵到

車車 ~ 妳成日都咁好 真係點少得妳

男爵府

好媽媽勳章

[size=x-large]聖誕節草地 Party

大家夾夾日子先

[size=medium] 12月23日
1) 車媽
2) 丁丁

[size=medium] 12月24日
1) 車媽
2) 丁丁

[size=medium] 12月25日
1) OO
2) 丁丁

[size=medium] 12月26日
1) 車媽
2) OO
3) 丁丁

[size=medium] 12月30日
1) 車媽
2) OO
3) 丁丁

[size=medium] 12月31日
1) OO
2) 丁丁

[size=medium] 1月1日
1) 車媽
2) 丁丁

侯爵府

妳又想比人鬧 :mrgreen: , 今年好彩唔凍, 冷親就入妳數

tingchichi 寫道:

車車 ~ 妳成日都咁好 真係點少得妳

男爵府

好媽媽勳章

油長話齋, 鬧都係一個人鬧

大宅

A 媽休息等bb 出世 ?! 恭喜晒喎~~ 咁free

嘩~~ 你地d節目都真係幾密喎
長隆之後又聖誕party
我應該都join唔到喇...一來而家好少出席活動
二來都要上祈福探下呀爸呀媽..
又趕返黎比天晴溫習...
佢地放完聖誕假第二日即考試.....

伯爵府

nata
雖然依家係無業遊民,不過你都應該知,係屋企打工分分鐘仲忙過返工 祗不過,心情都係愉快既 :mrgreen:

伯爵府

車車
sorry,仲未入數比你,不過最遲明天攪掂

伯爵府

tingchichi
[size=x-large]聖誕節草地 Party................Not my home?凍5涷ga!吹風?

大家夾夾日子先

23 BBQ
24 church function
25 party at home
30 BBQ buffet

31 ok for me

男爵府

我去完保險箱都沒有,
在街想下幾時回過大陸,
原來在上次的旅行袋,
好在比我搵返。
點解我咁興,因為c6成日挍我個雜物櫃,
我執完佢又挍亂,
所以我唔見乜就賴他。

有一次最無聊,
琳琳學校又兩隻CD教phonics and 普通話,
我同姐姐找了一天都不見,
無理由,因只會在房內聽,
連盒都不見,
但第二日就見倒在琳琳書抬書本上,
我同姐姐都覺得冇可能搵唔倒,
所以一定是先生比公司同事看,
我都覺得係因我c6有時同我提公司同事點教細路,
他死唔認取了琳琳CD

侯爵府

wensi >> 1226 得唔得

侯爵府

校長 >> 搵返就好喇, 下次小心 d 放

男爵府

hi 羲羲今日學校去旅行,頭先過相見到個人好似校長,連羲羲都問我點解琳琳媽咪都有去,幾攪笑

[size=large]係咪好似呢 :mrgreen:

伯爵府

我看不到校長2世呀
tinhei 寫道:
hi 羲羲今日學校去旅行,頭先過相見到個人好似校長,連羲羲都問我點解琳琳媽咪都有去,幾攪笑

[size=large]係咪好似呢 :mrgreen:

男爵府

hello oo 咦?點解我會睇到ger 妳試下指住幅圖然後right click,再按內容入面既網址,先再開,會麻煩d,不過應該睇到

男爵府

係呢?點解唔去wensi屋企攪,怕唔怕到時好凍ar
wensi 寫道:
tingchichi
[size=x-large]聖誕節草地 Party................Not my home?凍5涷ga!吹風?

伯爵府

男爵府

車車:
請收pm

侯爵府

Jey >> 已 check pm, 十萬個多謝

侯爵府

[size=medium]琳琳, 雖然遲左少少, 但 Ling EE 祝妳 >>
[size=medium]生日快樂,[size=medium]身體健康,[size=medium]天天蒙欣,[size=medium]恩典常伴.

首頁

尾頁

跳至