潮流時尚

跳至

首頁
12345...21

尾頁

男爵府

HaRo hihi

想買隻 男裝 錶比朋友, 想問有咩推介 呀, 同有無price list可以 pm比我呀, 唔該你呀.

大宅

呢隻 SARB035 要幫你係日本訂呀
價錢 please check pm 啦

原帖由 咸濕大師 於 09-7-3 10:30 發表
HaRo2,請問有冇e隻呢?

侯爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

HaRo2,請問有冇e隻呢?
我要食牛柳

大宅

Please check pm thanks

侯爵府

原帖由 HaRo2 於 09-6-30 01:14 發表

Sorry, 問左錶行冇呀, 佢地主要都係Seiko, Citizen, Casio個d, 自動錶冇咁大隻, 石英 Swatch 有咁大隻, 不過有計時3個圈個d........

我要食牛柳

大宅

原帖由 咸濕大師 於 09-6-26 22:07 發表

46mm唔計的,我早年係大陸尼,買過2隻是亂跳機芯呀(唔係A貨)是有大陸自己品牌呀,但玩左一年,壞了,所以想問下妳有冇唧,
再請問有冇類似這D呢?
http://www.steinhartwatches.de/data/shop_data/bilder/view/1742883020l ...

Sorry, 問左錶行冇呀, 佢地主要都係Seiko, Citizen, Casio個d, 自動錶冇咁大隻, 石英 Swatch 有咁大隻, 不過有計時3個圈個d........

子爵府

原帖由 HaRo2 於 09-6-26 17:14 發表
吓..原來係咁呀, 祝你爸爸手術順利啦

呢兩日我都唔到錶行, 要遲D先幫你問
同埋你諗住幾多 budget 架?
如果介紹 baby-G 個d 約 $4xx ~$7xx o 唔 ok?
or 普通一般 $1xx ~ $3xx 個d呢?

...

Hi HaRo2,
多謝你先~
唔緊要, 我等得架, 等你得閒D先去幫我睇都OK呀~
你講呢幾個價錢都OK呀,
等你遲D俾款我睇呀~
多謝~

侯爵府

原帖由 HaRo2 於 09-6-26 16:55 發表
46mm連唔連錶啲? 如果唔連又要皮帶都幾難諗喎...
crazy hour 我都係只諗到 Frank Muller 個隻....

46mm唔計的,我早年係大陸尼,買過2隻是亂跳機芯呀(唔係A貨)是有大陸自己品牌呀,但玩左一年,壞了,所以想問下妳有冇唧,
再請問有冇類似這D呢?
我要食牛柳

大宅

原帖由 francistabo 於 09-6-26 15:49 發表

又覆左你PM了~
希望無煩親你D問題 ~~

唔麻煩, 已經覆左你, please check pm

大宅

吓..原來係咁呀, 祝你爸爸手術順利啦

呢兩日我都唔到錶行, 要遲D先幫你問
同埋你諗住幾多 budget 架?
如果介紹 baby-G 個d 約 $4xx ~$7xx o 唔 ok?
or 普通一般 $1xx ~ $3xx 個d呢?

原帖由 rubytang 於 09-6-26 12:44 發表
唔該晒你先~
我本來都無打算返黎HK放暑假架~
因為我老公過左黎探我地,
但因為前個星期知道我爸爸在HK要做手術,
所以, 我地就決定係佢入院期間,
返HK照顧佢老人家囉~
我地會留HK 一個月咁啦~ ...

大宅

46mm連唔連錶啲? 如果唔連又要皮帶都幾難諗喎...
crazy hour 我都係只諗到 Frank Muller 個隻....

原帖由 咸濕大師 於 09-6-26 01:56 發表
HaRo2
hello,我想要d 46mm以上皮帶錶,唔需要chrono,錶面簡單就ok架啦,(要黑面)最好是automatic/上錬,都可以,請問有冇介紹呢?
仲有尼,請問知唔知有冇類似,carzy hour個類錶呢?(即是亂跳機芯尼.) ...

民房

原帖由 HaRo2 於 09-6-25 20:25 發表
please check pm

又覆左你PM了~
希望無煩親你D問題 ~~

子爵府

原帖由 HaRo2 於 09-6-25 17:55 發表

Hello rubytang,
返黎HK放暑假呀?

建議你仔仔買 Casio baby-G 個 d 啦
我落去錶行幫你問下邊d岩小朋友先再比model你睇下啦

Hi HaRo2,

唔該晒你先~
我本來都無打算返黎HK放暑假架~
因為我老公過左黎探我地,
但因為前個星期知道我爸爸在HK要做手術,
所以, 我地就決定係佢入院期間,
返HK照顧佢老人家囉~
我地會留HK 一個月咁啦~

侯爵府

HaRo2
hello,我想要d 46mm以上皮帶錶,唔需要chrono,錶面簡單就ok架啦,(要黑面)最好是automatic/上錬,都可以,請問有冇介紹呢?
仲有尼,請問知唔知有冇類似,carzy hour個類錶呢?(即是亂跳機芯尼.)

我要食牛柳

民房

原帖由 HaRo2 於 09-6-25 20:25 發表

唔該晒~
我覆左你PM~
plz check~

大宅

原帖由 francistabo 於 09-6-25 18:53 發表
Hello Haro2,

I want to know if you still have the "Agnes b Automatique" of #14??

It looks cool~~ please PM me the price.

Thanks...

民房

Hello Haro2,

I want to know if you still have the "Agnes b Automatique" of #14??

It looks cool~~ please PM me the price.

Thanks...

大宅

原帖由 rubytang 於 09-6-25 13:57 發表
Hi HaRo2,

我呢個星期會返HK呀~
我想買隻手錶俾仔仔, 佢今年9歲啦~
佢話唔想買果D公仔錶喎~
因為我同佢係街果度睇既大部份都係公仔款多,
佢想買D型仔D既款, 唔知你有無好介紹呢~

...

Hello rubytang,
返黎HK放暑假呀?

建議你仔仔買 Casio baby-G 個 d 啦
我落去錶行幫你問下邊d岩小朋友先再比model你睇下啦

子爵府

Hi HaRo2,

我呢個星期會返HK呀~
我想買隻手錶俾仔仔, 佢今年9歲啦~
佢話唔想買果D公仔錶喎~
因為我同佢係街果度睇既大部份都係公仔款多,
佢想買D型仔D既款, 唔知你有無好介紹呢~

多謝你上次幫我忙搵左D資料俾我,
我個銀包已經整番好左啦,
係LV專門店果度幫我整既, 維修費2百蚊囉~
唔知點解之前就話要有單先至有得整,
但後尾佢地又肯收黎整喎~

大宅

原帖由 westwest123 於 09-6-23 12:04 發表
Hi HaRo2,

Guess 嘅錶您可以攞到嗎? 如果可以,有link可以send俾我嗎? Tks.

Guess 我可以幫你攞到呀, 呢度有最新款既 catalog
http://www.guesswatches.com/Catalog/default.aspx
不過 show 唔齊, 要出去睇

價錢pm你啦

首頁
12345...21

尾頁

跳至